Manssa te afrikansk mensturationste

by Shopify API

Manssa te - afrikansk Menstruations Te

Naturen har givet os så mange fantastiske ingredienser for at passe på vores helbred og for at kunne give os energi, så vi kan blive ved med at klare vores daglige gøremål. Jeg er selv meget glad for denne te, da jeg synes den hjælper mig utroligt meget igennem min menstruationsperiode og lindrer mine menstruationssmerter. Jeg plejer at blive meget træt i løbet af min menstruationstid, men Manssa te har ændret på det. Det er vigtigt for mig at dele den te med alle andre kvinder som kæmper i løbet af denne periode. Formålet med denne artikel er ikke blot for at gøre opmærksom på Naturelles produkter, men det er så vigtigt for mig at fortælle alle kvinder uanset alder at drikke Manssa te. Det er så nemt, det handler blot om at forberede teen og drikke den for at pleje og styrke din krop og få den nødvendige energi og næring for at gå igennem din menstruationsperiode fredeligt.

Afrikansk manssa te er en vidunderlig te som er anerkendt for at indeholde masser af jern, fosfor og andre gode næringsstoffer for at opbygge kroppen. Man bør ikke mangler Manssa te i sit hjem. Alle kan få gavn til at drikke teen hver dag. Afrikansk manssa te er kendt for at styrke blodet og give næring til kroppen. Det er en te som er meget populær og som bliver drukket af alle i mange vestafrikanske lande. Teen bliver givet til spædbørn og babyer for at give dem de nødvendige næring for at vokse ordentligt. Den har næsten ingen dufte og smagen er ligeledes neutral. Spædbørn og babyer drikker den koldt uden problemer, da smagen er god. 

Sådan giver teen til spædbørn

- Lav teen som beskrives på pakken
- Lad teen stå indtil den er koldt
- Kom den i et termokand
- Du kan derefter give en lille portion til dit barn 10- 20 ml af gangen

Manssa te har flere egenskaber. Hvis du er kvinde som mangler energi, når du har menstruation kan manssa te hjælper dig til at få energi i løbet af din menstruation. Den lindrer ligeledes menstruationssmerter og giver dig den næring, du har brug for i løbet af menstruationen.

Den bedste måde at bruge teen i løbet af din menstruation .
- Start med at drikke teen en uge før din menstruation, hvis du ikke plejer at drikke den hver dag. Vi anbefaler at drikke 1 liter om dagen
- Drik den en uge efter din menstruation slutter
- Når du afslutter din menstruation, behøver du ikke at drikke en stor portion af teen længere.
Hvis du drikker 1-2 kopper om dagen er helt fint.

Styrk din krop med Manssa te

Alle har brug for energi og næring for at klare hverdagen. Manssa te bliver ligeledes givet til folk som lider af blodmangel.Gravide kvinder drikker også Manssa te for at styrke blodet og få den nødvendige energi. Det kræver masser af energi og næring for at være gravid, da man skal have nok næring til babyen, men ligeledes til sig selv. Mange gravide kvinder elsker teen og drikker den hverdag. Jeg anbefaler jer alle at drikke Manssa te for at pleje din krop og få den rette styrke og næring for at klare din hverdag

Liquid error (sections/pf-57aa199f line 52): product form must be given a product