Tamanuolie - økologisk 50 ml

Ingen anmeldelse Skriv anmeldelse
Normalpris
189,00 kr
Normalpris
Udsalgspris
189,00 kr
insklusiv moms

Virksomhed : Naturelleaps

Produkttype :

Reassurance Image
GRATIS LEVERING
FRA 499,- FRAGT FRA KUN 20,-
Reassurance Image
RETURRET
30 dage
Reassurance Image
HURTIG LEVERING
1-3 dage
Reassurance Image
KONTAKT OS
Skriv & ring hvis du har spørgsmål om vores produkter
Læg i indkøbskurv

 

Vores økologisk tamanuolie er en gave fra naturen til din hud. Olien bekæmper tørhed, pigmenter og  pigmentdannelse. Den reducerer rynker og minimerer fine linjer.

 

Tamanuolie har været kendt i mange tropiske lande i flere århundreder. Den bliver brugt i naturmedicin til at helbrede sygdomme og til plejning af huden. Tamanuoliens særlige evne er at opbygge og danne nye hudceller og  fremskynde sårheling af huden. Olien er kendt for at være en af de mest effektive naturlige ingredienser til sårbehandling. Den er god til sårheling og samtidig minimere synlighed af ar på huden.

 Den bliver brugt til både ansigtet og andre del af kroppen mod akne, psoriasis og ardannelse.  Tamanuolien har evne til at lyse hudens hyperpigmentering eller solpletter på en naturlig måde. Derfor er den effektive mod pigmentdannelse. Det kræver tålmodigheden for at se synlige resultater. Olien behandler ikke kun pigmenter, men opbygger og plejer huden. 

 

Den har evne til at fugt huden, da tamanuolien er rig på gode fedtsyrer, e vitamin og har også anti-inflammatoriske egenskaber. 

Den reducerer betændelse på huden og bekæmper bakterier. Tamanuolien kan hjælpes mod følgende lidelser:

Akne, fodsvamp, pigmenter,eksem, hårtab, psoriasis og solskoldning.

Anvendelse:

Brug 2-3 dråber af tamanuolie og påfør olien på ren hud. Du kan bruge olien tre gange om dagen.

 

OBS! Vi anbefaler, at du afprøver nye produkter på et lille område på din hud, inden det tages i brug. På den måde kan du hurtigt iagttage hvis du er allergisk over for noget i produktet.   

Alt vores naturkosmetik skal anvendes udvortes. Læs beskrivelsen meget grundigt inden brug.



Calophyllum Inophyllum ( Tamanuolie)