Acaibær er energibombe og indeholder masser af antioxidanter

Acaibær er energibombe og indeholder masser af antioxidanter

Du har sikkert hørt meget om det trendy bær, acaibær som en af de populære ingredienser på nuværende tidspunkt. 

Acaibær er fyldt med store mængder af antioxidanter, som hjælper med at bevare helbredet godt. Det er også  et bær som bremser aldringsprocessen. Når man taler om acaibær, tænker man på et godt helbred samt en lang levetid.

Hvorfor skal jeg spise acaibær?

Grunden til at acaibær bliver anset for en kilde til et godt helbred skyldes, at det indeholder phytonutrienter , som er plantenæringsstof, samt C-vitamin, A-vitamin og kostfibre. Undersøgelser har påvist, at acaibær er endnu rigere på antioxidanter end anerkendte antioxidanter kilder som tranebær, hindbær, brombær, jorbær, blåbær eller gogibær. Den forøger ligeledes din mæthedsfølelse, så du ikke behøver at indtage mere mad end nødvendigt. Acaibær er en energibombe, der giver dig den nødvendige energi, så du kan  klare dine gøremål. Det høje indhold af kostfiber i acaibær forårsager forbedring af fordøjelsen. Og udover en god fordøjelse renser acaibær kroppen for affald og giftstoffer.

Hvad er acaibær?

Selvom acaibær er blevet en trend her i Vesten på den nuværende tid, har folk fra Brazilian og Amazonas kendt og brugt det fantastiske acaibær i flere århundreder. Det viser sig, at når de lokale folk spiser acaibær, er de i stand til at arbejde i flere timer uden at blive sulten eller trætte. 

 Det forholder sig således, at acaibær findes i flere typer, helt op til syv forskellige slags. Acaibær stammer fra træet Euterpe, som er et højt palmetræ, bærene er en smule mindre end druer.

 Acaibær indeholder er kendt for at have høje mængder af antioxidanter. Udover disse næringsstoffer finder man flere mineraler som jern, calcium,kalium, fosfor, mangan, kobber og zink. Den er også propper fyldt med vitaminer A,C, E, og B samt sunde fedtsyrer som enkeltumættede fedtsyrer og omega fedtsyrer som linolsyre, palmitinsyre og oliesyre. Du finder tre typer af omega-fedtsyrer som omega-3, omega-6 og omega-9.

Acaibær tilbydes i form af juice, te, smoothies og pulver. Indholdet af næringsstoffer i de forskellige udgaver af acaibærene vil variere  afhængig af om det er te, juice eller pulver. 

Acaibær giver en flot hud

Mennesker har altid brugt antioxidanter for at pleje og hele deres hud. Acaibær er kendt for at have højt indhold af antioxidanter. Antioxidanter har evner til at bevare huden ung, sund, flot og elastisk. 

Når du spiser acaibær eller bruger skønhedsprodukter lavet på acaibær, har du en god mulighed for at reducere dine rynker og fine linjer, misfarvning af huden som er  relateret til skader fra de frie radikaler. Antioxidanter beskytter vores krop, reparerer hudceller og bekæmper skader fra de frie radikaler. 

Du kan tabe dig når du ofte spiser acaibær

Acaibærene har evnen til at forøge mæthedsfornemmelsen. Dette sker nemlig, fordi den kontrollerer blodsukkerniveauet og følelsen af mæthed. Næringsstoffer i acaibær hjælper kroppen med at regulere insulin i blodet samt renser affaldsstoffer ud af blodet.  Acaibærerne er ligeledes gode til nemt at nedbryde fedt- og kulhydrater, så dette har tendens til at sænke overspisning. Du vil derfor holde din krop sund, slank og samt være fyldt med energisk styrke, da acaibærene er ligeledes en kilde til at forøge energien.