Levering

levering & Returnering

Levering

Vi bruger Postnord, GLS og Postnord til forsendelse af vores pakker.Der er fri levering på ordrer over kr. 499,-
Leveringstid : 1-3 hverdage
- GLS Pakkeshop 36,00 kr
- GLS omdeling 68,00 kr

Leveringstid : 1-3 hverdage
- Postnord uden omdeling til privat 40,00 kr
- Postnord med omdeling til privat 72,00 kr

Hvordan får jeg gratis fragt? Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 499,- .Vi sender din pakke til nærmeste posthus. Du vil modtage en besked fra Postnord, eller GLS når pakken er klar til afhentning.

Returnering

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, uden omdeling eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så du har bevis for at pakken er sendt. Ved varereturnering skal pakken sendes til:

Naturelle ApS
Maglebjergvej 6 
2800 Kongens Lyngby

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.
Sådan fortryder du dit køb:
Send aldrig din ordre retur, før du har kontaktet os på naturelledk@gmail.com  Ønsker du at fortryde dit køb, er det vigtigt at du giver os besked. Det er ikke nok blot at nægte at modtage pakken, da vi skal have besked direkte via vores kundeservice. Du skal sende os en mail til naturelledk@gmail.com
Vi beder dig ligeledes printe og udfylde dokumentet herunder samt vedlægge det i pakken. Det er vigtigt at du gør begge dele, ellers kan det forlænge ekspeditionstid. Dette gøres gennem vores side : klik på returformular klik på returformular


Bemærk venligst, at varen skal returneres senest 30 dage efter at du har givet os besked om din fortrydelse af købet. Når du returnerer en vare, tilbagebetaler vi hele købesummen inkl. fragtomkostninger såfremt du tilbagesender hele ordren. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen og bærer risikoen for varen fra varens levering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du skal sende pakken direkte til vores returadresse, da vi ikke har ressourcer til at skulle køre til en pakkeshop for at hente returpakken. Når du har returneret varen, sender vi dig en mail med information om den videre proces. Tilbagebetaling af dit købsbeløb vil ske senest 14 dage efter, at vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse af dit køb. Dog efter at vi har modtaget varen retur eller har modtaget anden form for bevis for, at du har sendt din vare retur. Vi forbeholder os retten til, i tilfælde af en konkret formodning om en værdiforringelse ved returvaren, at afvente modtagelse af returvaren, før vi returnerer din købesum. Vi tager forbehold for trykfejl, prisstigninger, udsolgte / udgåede varer.

Hvor skal jeg sende pakken?

Du kan sende pakken til vores adresse:
Naturelle ApS
Maglebjergvej 6
2800 Kongens Lyngby
Tlf. nr. +45 71 992 170