Afrikansk Sort Sæbe - Autentisk

Afrikansk Sort Sæbe - Autentisk
De gamle afrikanere opfatter afrikansk sort sæbe som en sæbe der både renser krop & sjæl.

Afrikansk sort sæbe udglatter rynker og afhjælper hudproblemer. Men i afrikansk naturmedicin opfatter man sæben som en speciel sæbe der ikke udelukkende renser og plejer huden, men også renser sjælen. Sort sæbe har derfor en stor plads i den afrikanske naturmedicin.

Afrikansk sort sæbe er blandt verdens absolut bedste sæber, da den indeholder fantastiske ingredienser der plejer og heler huden. Alle de ingredienser sæben indeholder er fuldstændig håndlavede. Derfor har sæben en meget høj procent af vitaminerne A & E som er virkelig gavnlige for huden. Ved brug af afrikansk sort sæbe bliver din hud levende at se på. Din hud får en flot glød og bringes i naturlig balance. Dit ansigt bliver glat og gennemfugtet.

Desuden er afrikansk sort sæbe meget effektiv til at fjerne bumser, akne og andre hudlidelser.

Afrikansk sort sæbe er blevet anerkendt af flere kosmetologer rundt omkring i verden. Og den bliver anvendt til hud-og ansigtspleje.

Med afrikansk sort sæbe får du et billigt, naturligt og økologisk produkt, som er meget effektivt til hudpleje. Vi tilbyder flere forskellige varianter af afrikanske sorte sæber på Naturelle.dk. Her finder du de forskellige varianter:

https://naturelle.dk/naturlige-saeber-sort-afrikansk-saebe-naturelle/autentisk-sort-afrikansk-saebe

På Naturelle.dk sælger vi den ægte sorte sæbe uden konservering, farvestoffer og duftstoffer. Vores sorte sæber er autentiske og rene. De bliver produceret på ældgamle afrikanske opskrifter. Sæberne er håndlavede med masser af kærlighed og omhu. Vores sorte sæber har brune og mørkebrune farver. Selv om man kalder sæben sort sæbe, er dens reale farve brun.

Hvis du finder sort sæbe på markedet som har farven kulsort, er sæben blevet farvet af farvestoffer og er derfor ikke den autentiske afrikanske sorte sæbe.

Det tager rigtig mange timer at producere afrikansk sort sæbe. Kvinderne der producerer sæberne fortæller, at de bliver ved med at producere sæben KUN på grund af den kærlighed de har for at arbejde med det. Produktion af sæben tager utrolig lang tid, men de elsker deres arbejde. De ønsker også at bidrage med noget positivt i verden, da de ved hvor glade deres kunder bliver for sæben. Det giver dem motivation til at forsætte det gode arbejde.

Herunder finder du forskellige vores video som omhandler afrikansk sort sæbe. Hvis du aldrig nogensinde har brugt eller har hørt om sæben før, vil videoen hjælpe dig med at få nyttige informationer omkring sæben.