Borututu er en vitaminbombe til hår & hud

Borututu er en vitaminbombe til hår & hud

I dag vil jeg præsentere jer for en af naturens vidunderlige ingredienser. En ingrediens, som jeg selv er meget fascineret af. De gamle afrikanere har anvendt den i generationer og den er en bestanddel i den traditionelle afrikanske medicin.

Ingrediensen hedder borututu, som er bark af det afrikanske træ borututu. Den bliver især anvendt i afrikansk medicin for at styrke leveren, galdeblæren og fordøjelsen. Det er en ingrediens, man generelt bruger til at rense kroppen. Da den indeholder store mængder af antioxidanter, som netop har evnen til at rense kroppen for affaldsstoffer.

Ydermere bliver den brugt til at pleje hud og hår. Borututu er en vitaminbombe til hår & hud. Den er fyldt med antioxidanter og vitaminer 

Borutututræ (Cochlospermum angolensis) har fantastiske egenskaber for at fremme både skønhed og sundhed.

Det er et træ, der findes i de afrikanske jungler. Barken bliver anvendt til at fremstille te. Teen lindrer fordøjelsesbesvær, træthed og endda styrker leveren og galdeblæren.

Det er et naturligt og kraftfuldt middel, der renser kroppen for affaldsstoffer. Man anser borututu te for at være især effektivt til at helbrede galdeblæren og giver bedre funktionalitet til  leveren.

Borutututræs bark er meget rig på ingredienser som er lækkert at bruge på huden samtidig, at den trænger inde i leddene for at hele kroppen.

 quinoner, fenoler, katekiner og bio-flavonoider. Disse ingredienser er kendt for at styrke leveren og galdeblæren.

Borututute bliver også anvendt til at lindre forkølelse og halsbetændelse, samtidig bliver den anset for at være desinfektionsmiddel.

 Borututu bark har en stor kilde til antioxidanter. Antioxidanter bekæmper frie radikaler, hjælper med at reducere oxidativ stress og skade. De hjælper kroppen med at forsvare sig mod giftige stoffer, som truer kroppen forårsaget af forurening. 

Du kan bruge vores borututupulver som hårmaske for at give liv og styrke til dit hår. Derudover borututupulver har vi også vores borututu produkter til hudpleje, borututu body butter, Pure shea Borututu butter, borututuolie og intimsalve

Man kan mærke en positiv forandring ved brug af borututu på huden. Huden bliver blødt og  elastisk.  Du kan bruge vores borututu body butter eller borututuolie til massage.