Chebe Growth oil til dit afrikansk afrohår

Chebe Growth oil til dit afrikansk afrohår

Chebe Growth Oil er et af de fantastiske hårserummer du finder på Naturelle.dk. 

Nomadekvinder fra Tchad er kendt for deres flotte, fyldige og smukke hår. Men deres hemmelighed for at have sådan hår lægger i deres brug af Chebe som er en blanding af afrikanske urter. Nu får du også mulighed for at bruge Chebe på dit hår for at opnå langt og flot hår. 

Vores Chebe growth oil er den perfekte til dig som ønsker at vækste dit hår hurtigt på en naturlig måde. Du kan få langt hår på få måneder ved at bruge serummet på dit hår. I flere århundreder har nomade kvinder fra det afrikanske land Tchad brugte Chebe for at få langt og fyldigt hår. Hvis du ønsker at sætte dit afrikansk afrohår op i hestehale, så er løsningen Chebe Growth Oil eller vores chebepulver. Det kan du gøre helt naturligt uden at tage piller eller andre produkter fyldt med kemikalier. 

Chebe Growth oil er nemlig baseret på naturlige og naturlige ingredienser. Der er ingen farlige ingredienser. Vores Chebe Growth oil er baseret på urter og olier som plejer og stimulerer din hovedbund og giver dig hurtigt hårvækste. 

 Vi har fået så mange positive tilbagemelding fra utrolig mange kvinder som er tilfredse med vores Chebe Growth oil. Den giver styrke til dit hår og får det til at vokse hurtigt.

Vores chebe oil growth er lavet på en blanding af forskellige urter som kvinder fra nomadefolk i Tchad har anvendt i generationer for at pleje deres hår. Kvinderne opnår særdeles blødt, voluminøst, stærkt og langt hår ved brug af Chebe . Når du bruger vores Chebe Growth oil på dit hår, som er meget inspireret af kvindernes opskrifter, vil du opnå et fantastisk resultat med dit hår.

Hvordan bruger jeg Chebe Growth Oil på mit afrikansk afrohår?

Den effektive måde at opnå det bedste og hurtige resultat med vores Chebe growth Oil på er følgende:

  • Chebe Growth oil giver det bedste resultat, når du bruger den på dine fletninger. Formålet med fletninger er simpelthen at give pause til håret, så det får mulighed for at vokse. Derfor når du bruger Chebe Growth oil på dine fletninger vil du opleve håret vokser ekstra hurtigt. Da olien går ind i håret gennem dine fletninger og får lov til at arbejde i dybden. 
  • Det er fint at bruge olien 1-2 gange om ugen.

    De fleste bevarer fletninger omkring 2-3 måneder. Når du tager dine fletninger ud, kommer du til at mærke  en stor forskel i forhold til dit hår. Dit hår har sandsynligvis vokset og blevet også fyldigt. 

    Du kan sagtens bruge vores Chebe Growth oil på dit hår selvom du ikke har fletninger ind i håret. Dine små afrikanske krøller filtrer ikke, når du bruger olien et par gange om ugen. Det er også en god idé at bruge sovehat for at give mulighed til olien at arbejde i dit hår imens du sover. 

    Du finder Chebe Growth Oil på vores webshop. Der er ingen tvivl om at du kommer til at blive glad for olien :-)