Få flot, stort og fyldigt hår med chebepulver

Få flot, stort og fyldigt hår med chebepulver

Chebepulver er en naturlig hårmaske, som får håret til at vokse hurtigt på en naturlig måde.

Mange kvinder slås i årevis for at opnå langt, stort og fyldigt hår. Nogle tager mange forskellige piller hver dag for at hjælpe processen i gang. Nogle kvinder er så heldig at arve gode gener fra deres forældre, som fører til, at de blot har sundt, fyldigt og langt hår. Men i nogle kulturer har kvinder kendskab til hvordan de får deres hår til at vækste nemt og bekvemt. Eksempelvis tchadiske nomadekvinder bruger et mirakelprodukt ved navn Chebe, som hjælper dem at vækste deres hår nemt og enkelt.

Den gode nyhed er, at du har mulighed for at købe Chebe på www.naturelle.dk for at drage nytte af det fantastiske produkt.

 Chebe er en naturlig blanding af forskellige frøer og afrikanske urter som kvinderne har brugt til at behandle deres naturlige hår i generationer.

Kvinderne opnår særdeles blødt, voluminøst, stærkt og langt hår ved brug af Chebe. Når du bruger vores Chebepulver som hårmaske på dit hår, vil du opnå et godt resultat med dit hår. Mange af vores kunder melder tilbage om en hurtig hårvækst inden for 2 måneder. 

 Chebepulver giver fugt og masser næring til håret. 

 På naturelle.dk finder du ligeledes vores Chebe hair growth oil som du kan bruge sammen med vores Chebepulver som er en naturlig hårmaske.

 • Alle kan bruge chebepulver uanset hårtyper og teksturer
 • Det blødgør, plejer håret, og giver det de rette næringer til at vokse hurtigt
 • Chebepulver er et naturligt pulver, der nærer folliklerne. Det er en blanding af urter, der får håret til at vokse hurtigt, tykt og fyldigt.
 • Chebepulver giver hårvækst og giver et sundt udseende til håret. Chebepulver giver dit hår gode næringer og forhindrer dit hår at knække. 
 • Det plejer og giver styrke til håret. Du kommer ikke længere til at have tørt hår, når du bruger vores chebepulver blot 3 gange om måneden.
 • Det fjerner ligeledes hårsskæl, betændelser og genopbygger din hovedbund

Hvordan bruger jeg chebepulver på mit hår?

Vores chebepulver er en naturlig hårmaske som blot kan blande med den hårbalsam du plejer at bruge, med din yndlings hårolie eller blot med vand for at  komme det i dit hår. Det afgørende er at sove natten over med chebe i håret, da du vil hurtige se resultater ved at Chebe arbejde i lang tid i dit hår.

Anvendes:

 • Tag 1-3 spiseskefulde afhængig af længden af dit hår
 • Bland chebepulveret med almindelig hårbalsam, eller  hårolie eller blot med vand for at opnå en fin pasta som du kan smøre i dit hår
 • Del dit hår op i 4 stykker for at komme chebepastaen i håret
 • Pak håret i sovehat og lad chebe bliv i håret til dagen efter
 • Dagen efter kan du vaske chebe ud af dit hår
 • Kom chebe hair growth serum i håret efter vask

Brug chebeprodukter for at pleje dit hår for at opnå en hurtig hårvækst. Chebeprodukter giver ikke kun hårvækst til dit hår, men plejer og heler dit hår. Chebe giver liv og vitalitet til hår.