Færdigt med tørt hår !Sheasmør giver masser af næring og fugt til håret

Færdigt med tørt hår !Sheasmør giver masser af næring og fugt til håret

Sheasmør er et  af naturens vidunderlige produkter. Naturlig, økologisk, ren, save som er fyldt med A og E vitaminer. Vidste du at sheasmør var en af de skønhedsprodukter de populære prinsesser fra  det gamle Egypten brugte på deres hud?

Sheasmør  ( Butyrospermum parkii) er et naturligt smør lavet af  sheatræets nødder. Nødderne presser man ud for at finde sheasmør. Sheatræet kommer oprindeligt fra det afrikanske kontinent. Det bliver kaldt Afrikas hellige træ. Træet er hjemmehørende især  i Central-og Vestafrika.

Men du finder sheatræ i mange andre lande på det afrikanske kontinent. 

Sheasmør er et vidunderligt produkt som bruges til ufatteligt mange ting. Det er fyldt med gode vitaminer og fedtsyrer som fremmer hud og hårs sundhed.  I denne artikel vil jeg komme ind på de forskellige fordele du kan drage nytte af ved at bruge sheasmør på dit hår. Du kommer ikke til at fortryde det. 

Sheasmør indeholder oliesyre, stearinsyre, palmitinsyre og linolsyre og E og A vitaminer. Med alle disse fantastiske giver jo masser af næringer til dit hår. Håret bliver rigtigt glad, når du giver det sheasmør. Mange forskninger har nemlig vist at sheasmør er fugtgivende, beroligende og nærende

Sheasmør giver fugt til håret

Sheasmør giver masser af fugt til dit hår. Derfor er det færdigt med bekymring om at håret bliver tørt. Du skal komme en lille mængde på håret og vente omkring 20-30 minutter derefter vasker du dit hår som normalt. Du vil mærke at håret bliver blødt og lækkert efter vasket.  Sheasmør giver også glans til håret, da det indeholder fedtsyre linolsyre som ikke blot gør håret blødt, men giver glansfuld look. 

Sheasmør beskytter din hovedbund og stopper hud irritationer

Oliesyrer har evnet at bestykke, reparere og hele huden. Men når det kommer til behandling af hår, beskytter oliesyrer som i sheasmør din hovedbund sundt og fjerner ligeledes betændelser. Dette gør også, at dit hår får mulighed for at vokse i ro og fred. Sheasmør fremmer også hårvækste. 


Hvis din hovedbund har tendens til at kløe, kan sheasmør også klare sagen. Du kan massere en lille mængde sheasmør for at stoppe det. Sheasmør er kendt for at stoppe alle former for irritationer på huden. A- vitamin i sheasmør har evnet til at beskytte hudceller i hovedbunden og det har også egenskaberne til at reducere tørhed, infektioner og irritation på huden.

Hvordan bruger jeg sheasmør på mit hår?

Alle kan få gavnen af at bruge sheasmør på håret. Det er vigtigt at være opmærksom på din hårtype. Hvis du har fint hår, er det afgørende kun at bruge sheasmør imellem, da det kan blive for tunge for håret. Du kan nøjes med at bruge det én gang om ugen i en meget lille mængde.

 Sheasmør er helt klart bedste til folk som har tykt hår, krøllet, afrohår eller kruset hår. Du kan derfor bruge sheasmør et par gange om ugen. 

Allergisk reaktion over for nødder

Hvis du har nøddeallergi, skal  du være opmærksom på produkter som er produceret på sheanødder. Det er afgørende, at du bruger en lille mængde af produktet, før du bruger det. Hvis du mærker allergiske reaktioner bør du ikke bruge sheasmør. Sheasmør er et sikkert produkt som har virkelig godt ryg over hele verden. 

Du kan købe dit sheasmør på Naturelle.dk

Naturelle.dk producerer håndlavede sheasmør i høj kvalitet. Sheasmør er et vidunderligt produkt som vi tilbyder med stolthed på vores hjemmeside. Alle bør have sheasmør i deres hjem, da der altid er noget man kan bruge det til. Du kan finde alle vores sheaprodukter på webshop www.naturelle.dk