Flot og stram hud med flydende afrikansk sort sæbe til kropspleje

Flot og stram hud med flydende afrikansk sort sæbe til kropspleje

Sæbe er en af de vigtigste hudplejeprodukter som findes. Da der er grundsten i alle hudpleje. Man starter med at vaske hud, ansigt og andre dele af kroppen, før man plejer huden med cremer og olier.  Derfor er det afgørende, at du bruger den bedste og naturlige sæbe som findes på markedet, netop flydende afrikansk sort sæbe.

Afrikansk sort sæbe er en fast bestanddel af den afrikanske naturmedicin. Den bliver brugt i renselsesritualer. De gamle afrikanere påstår at sæben ikke kun plejer og renser huden, men den renser også sjælen. Min far, som var høvding, brugte kun sort sæbe til at vaske sig med, da han mente, at det var den "rigtige" sæbe :)

Vores afrikansk sort sæbe indeholder ikke kun fantastiske og næringsrige ingredienser, men også afrikanske urter. Det er en sæbe enhver som ønsker at forkæle sig med et ægte naturprodukt bør anskaffe sig.

Flydende afrikansk sort sæbe til kropspleje skummer fantastisk godt og plejer og heler huden. Du har kun brug for en lille mængde af sæben for at vaske hele din krop. 

Hvis du ikke har prøvet sæben, skal du glæde dig til at gøre det. Da du bliver ikke skuffet. Sæben føles fantastisk på huden og bliver produceret på økologiske og naturlige ingredienser. Sæben er fuldstændig håndlavede og fri for kaustisk soda som man normalt plejer at komme i sæber.

Vores afrikanske sorte sæber er produceret med kun naturlige ingredienser og det mærker man hurtigt på huden. Din hud vil elske vores flydende sort sæbe til kropspleje. Sæben føles behagelig på huden samt bliver huden super blød og lækker.

 En af vores kunder skriver således om vores flydende sæbe til kropspleje.

Perfekt 

Fantastisk god service!
Og et perfekt produkt!
Kan varmt anbefale at handle her.

johnny skouw

08/24/2023

Vores flydende sorte sæber er lavet på baggrund af ældgamle afrikanske skønhedsopskrifter. Den er produceret på næringsrige ingredienser som kakaosmør, sheasmør, kokosolie, mineralske ler og afrikanske urter. Alle disse ingredienser som sæben indeholder, giver huden en god udstråling med friskhed. Din hud vil bevare sin glød, når du bruger regelmæssigt vores flydende sort sæbe.

Undersøgelser har nemlig påvist, at afrikansk sort sæbe får huden til at se 5 år yngre ud. Du får ligeledes blød og dejlig hud ved brug af sæben. Du kommer til at mærke en markant forskel mellem sort sæbe og de konventionelle sæber på markedet. Flere af vores kunder har rapporteret til os, at det er den bedste sæbe, de nogensinde har brugt. 

Du finder afrikansk sort sæbe i flere varianter på vores webshop. Du har mulighed for at købe sæben i kropspleje, ansigtspleje, intimpleje, shampoo og i flydende og i faste former. 

https://www.naturelle.dk/collections/sorte-saeber