Forebygger strækmærker under og efter graviditet med shea-og kakaosmør

Forebygger strækmærker under og efter graviditet med shea-og kakaosmør

Strækmærker er en de gener, kvinder tænker meget over under deres  graviditet. Du kan sagtens undgå strækmærker når du bruger de rigtige produkter i forbindelse med din graviditet for at pleje din mave. Jeg har skrevet andre artikler som fortæller mere om shea- og kakaosmør. Du kan finde dem på vores blog, hvis du ønsker at læse mere om ingredienserne.

Disse to ingredienser er kendt for at være fyldt med antioxidanter som plejer,  hele og beskytter huden. Grunden til at disse to ingredienser er fantastiske, er simpelthen, fordi de er fyldt med så mange fedtsyrer som giver så meget elasticitet og vitalitet, og det er lige præcis det, din mave har brug for under graviditeten. 

Du kan kombinere disse to vidunderlige ingredienser, og anvender dem på din mave for at undgå strækmærker. Husk at efter graviditet er det så vigtigt, at du sørger for at pleje din mave med sheasmør eller kakaosmør. Du kan sagtens kombinere disse to ingredienser for at drage nytte de fantastiske ingredienser som de indeholder.


Du kan nemt bruge kakaosmør til strækmærker

Hvis du er gravid er kakaosmør en af de bedste ingredienser som beskytter huden mod strækmærker med sikkerhed. Du kan også vælge at bruge sheasmør, som er ligeledes effektivt i forhold til behandling af strækmærker. Du kommer ikke til at udvikle strækmærker, når du sørger for at bruge kakaosmør flere gange om dagen på din mave. Jeg anbefaler dig at kombinere kakaosmør med andre olier eller salve som sheasmør for at blødgøre kakaosmør, da det er fast i konsistensen. Det er vigtigt, at du sørger for at holde procent af kakaosmør højt i forhold til de andre produkter, så du kan få meget gavn af det. 


Brug sheasmør under og efter graviditet for at undgå strækmærker

Sheasmør indeholder E-vitamin, som  giver fugt og elasticitet  og fungerer som et super anti-aging stof på huden. Det bekæmper hudbetændelser og beskytter din hud mod UV-stråling samt forebygger akne og eksem. Den plejer din hud og udjævner gamle ar på huden og giver dig en flot og sund hud.

E-vitamin er ligeledes fyldt med antioxidanter og bekæmper og beskytter din hud mod frie radikaler. Det reducerer skader fra frie radikaler og derfor bremser aldring af huden.

Sheasmør holder huden i glans, da det også er super rig på A-vitamin som har ligeledes en positiv indflydelse på huden.

Ifølge hudlæge og kosmetologer bekæmper a-vitamin både akne og rynker. Den er virkelig god til at udjævne fine linjer og rynker og øger hudens elasticitet for at modstå skader.

Du kan ligeledes med fordel bruge sheasmør for at forebygge strækmærker før og efter din graviditet. Det er et ingrediens som gør så meget godt for huden.


Kombinerer shea-og kakaosmør for at drage mere nytte af ingredienserne

Du kan sagtens blande begge ingredienser, altså shea-og kakaosmør, for at få mere ud af produkterne. Begge har egenskaber for at forebygge strækmærker. Kombinationen af disse to produkter vil give din hud alt det, den har brug ffor at holde strækmærker væk. 

Du kan finde økologisk og shea-og kakaosmør www.naturelle.dk. Du kan kombinere det rå kakaosmør med andre naturlige produkter for at bruge det i din hudpleje.