Giv liv og energi til din med disse fire drikkevarer

Giv liv og energi til din med disse fire drikkevarer

Vand er afgørende for vores krop og sundhed, og der er mange andre grunde til, at du skal drikke nok vand.  Når du indtager sunde drikkevarer eksempelvis frugt eller grønt juice, er det lettere for maven at fordøje og  det bliver også nemmere for din krop at optage næringsstoffer. Da hele tyggeprocessen som fordøjelsessystem går igennem, når du indtager fast føde  undgås, når du drikker sunde drikkevarer fyldt med næringsstoffer. Du sparer din maven det ellers hårde arbejde, den skulle udsættes for.

Postevand eller vand i det hele taget er jo fantastisk at drikke, men det afgørende at huske på, at vand alene ikke indeholder så meget næringsstoffer, derfor må du huske på at supplere din vandindtagelse med  lækre drinks som indeholder vitaminer, mineraler og andre ting som du kan gavne din krop.  Det kan eksempelvis være  juice eller smoothies. Herunder giver jeg  dig fire forskellige drinks som muligvis kan inspirere dig til selv at variere og  indtage sunde drikkevarer i løbet af dagen. 

1. Vandmelon

Vandmelon indeholder masser af vand. Man mener, at den er sammensat af omkring 90% vand, som hjælper ved at afgifte den  samt lindre kroppen for smerter i leddene. Den renser faktisk kroppen for urenheder, samtidig fylder den kroppen med næring, den har behov for at kunne fungere optimalt. Vandmelon holder ligeledes din hud meget lækker og flot at kigge på, da den tilfører masser af væske til din hud, som holder den meget hydreret. Der er ikke noget, huden elsker end nok væske. Når din krop indeholder nok væske afspejler den positive effekt på din hud.

2. Citronvand 

Citronvand er så enkelt at lave. Enhver kan blot gå i supermarkedet og købe nogle citroner, presser saften ud og kombinerer saften med vand for at lave citronvand. Du kan også vælge at tilføje mange andre ingredienser, hvis du ønsker at skabe anderledes smage af dit citronvand, kan du blot  tilføje mynte mmh blot duften af mynten vil vække dine fantastiske sanser. Mynten dufter så godt og smagen er også fantastisk. 

 Du kan sagtens  tilføje agurk, jordbær eller appelsiner for at give anderledes smage til dit citronvand.  Hvis du kender nogle gode urter, kan du sagtens tilsætte dem til dit citronvand. 

Der er mange fordele ved citronvand, og du bør overveje at tilføje det til din daglige kost. Forskning har nemlig påvist mange fordele ved citronvand, eksempelvis vægttab, forøgelse af energi og styrkning af immunforsvar osv

3. Vand

Du skal sørge for at drikke 2-3 liter vand om dagen for at sikre, at din krop er hydreret hele dagen.

Når du er dehydreret, kan du risikere at få hovedpine, manglende energi og det kan også påvirke dit tarmsystem. Men når du drikker nok, flyder det hele bedre i din krop. Du kan mærke det på din energi, dit fordøjelsessystem og det kan ses på din hud.

Huden bliver mere blød og får mere farve, når dit system har nok væske at arbejde med.

Vand er ikke det eneste element, der kan hjælpe dig til at være hydreret, men det er vigtigt at drikke nok vand i løbet af dagen, så din krop får det nødvendige væske arbejde med.

4. Te

Teen er en meget populær drik i hele verden. Den har en særlig plads i mange kulturer. Efter vand er teen den mest udbredte drik i hele verden. Find en god te, du synes godt om at drikke  og sørge for at indtage nogle kopper i løbet af dagen.  Jeg kan virkelig godt anbefale grøn te som indeholder masser af antioxidanter .