Drik grønne juicer og smoothies for at holde dig sund og smuk

Drik grønne juicer og smoothies for at holde dig sund og smuk

Dit helbred er vigtigt og afgørende, så du overhovedet kan gennemføre dit kald på jorden. Alle mennesker på jorden er her for at udføre specifikke missioner. Uanset om du ved det eller ej, er du ikke helt tilfældig på jorden. I denne artikel kommer jeg ind på nogle gode vaner du kan implementere i din hverdag for at holde dit helbred godt kørende. 

Mange mennesker arbejder virkelig hårdt hver dag og har følelsen af, at det er utroligt hårdt at komme igennem dagen uden energidrik eller uden at drikke masser af kaffe i løbet af dagen. Vi vænner os til drikkevarer, som er fyldt med sukker, da de kvikker os ret hurtigt op. Men de gør mere skade end gavn i forhold til vores sundhed. Vores manglende energi resulterer i alle de toksiner vi får ind i kroppen gennem de fødevarer vi indtager. Den måde vi kan afgifte vores kroppe på er at lave eksempelvis drikkevarer som er baseret på grønt & frugt. Smoothies eller grønne juicer vil virkelig hjælpe vores kroppe til at have mere energi, rense leveren og give os en god vitalitet. Vores vitalitet og energi vil være på et andet niveau, når vi målretter sørger for at indtage sunde råvarer. Der er ingen tvivl om , at vi udsætter os selv  hver eneste dag for farlige kemikalier, såsom konserveringsmidler, tungmetaller, pesticider og kræftfremkaldende kemikalier.  Vi indånder luft fra farlige kemikalier i miljøet, som har konsekvenser for vores helbred. Derfor er afgiftning af kroppen afgørende. Flere undersøgelser har nemlig påvist, at drikke baseret på frugt & grønt og urter har en positiv effekt på kroppen. Da kroppen kommer hurtigt af med farlige kemikalier inden det bliver et sundhedsproblem i fremtiden.

Hvilke drikke afgifter kroppen?

Der er så mange ingredienser som faktisk har evnen til at afgifte kroppen. Eksempelvis frugter, grøntsager, urter, renser vores system og samtidig giver de vitaminer og mineraler, som holder kroppen i gang. Når du drikker en god blanding smoothies eller grøn juice, mærker du kort tid efter, at du føler dig mere frisk og energisk både i kroppen, men også i dit hoved. Du tænker simpelthen mere skarpere og  indsigtsfuld.

De fleste mennesker tænker straks på at faste, når de hører sætningen detox af kroppen. Der findes utrolig mange ingredienser, som naturen har stillet til rådighed for vi kan leve et sundt liv. Eksempelvis, citron, agurk, vandmelon, ingefær, lime, kokosvand, aloe vera, pebermynte og mange andre ingredienser. Det er så nemt at komme i gang med at afgifte din krop. Det handler blot om at kombinere de fantastiske grønt & frugt ingredienser og drikker dem. Drik fremstillet af saft fra pressede frugter eller grøntsager uden tilsat sukker er altid godt for kroppen. Der findes så mange opskrifter på Nettet, du skal blot sørge for at finde dem allerede i dag for at komme i gang. Din krop vil takke dig for at have taget den beslutning for at drikke og spise mere frugt & grønt og urter.