Husk at holde din livsglæde levende

Husk at holde din livsglæde levende

Livsglæde er afgørende for at man kan opretholde et meningsfuldt liv. Vi lever i en verden, hvor vi grundlæggende glemmer at fokusere på livsglæde. I stedet fokuserer vi alt for meget på pligterne og realisering. I må ikke misforstå mig, men jeg har stor respekt for folk som passer deres pligter og ønsker at skabe noget til verden. Det er vigtigt ikke at glemme velvære og livsglæde. Alle mennesker værdsætter at møde en person som udstråler en smittende energi og livsglæde.

Vi kan sagtens udføre vores pligter og være glade på samme tid. Desværre har jeg mødt så mange mennesker på min vej som er utroligt dygtige, men desværre udviser ikke nogen form for livsglæde. Det er simpelthen så trist og ærgerligt, at vi ikke fokuserer på at udvikle vores livsglæde. Sandheden er blot, at alle omkring os kan ret hurtigt gennemskue, når vi ikke udtrykker noget livsglæde. Vi indbyrdes er så gode til at læse hinanden. Vi er faktisk forbavsende gode til at læse andre mennesker end os selv. Virkeligheden er blot, at det er svært at udføre noget enestående i livet, hvis man ikke har glæden med. Det første 

jeg anbefaler dig er at starte med at have alenetid med dig selv, hvor du finder ud af hvad du egentlig tænker om dig selv, når du er alene. Hvad fortæller din lille indre stemme dig?  De fleste mennesker er ikke klar over, hvad de tænker om dem selv. Nogle gange tænker vi tanker som vi ikke selv er bevidste om. Disse tanker forurener vores følelser som fører til tristhed, nedtrykthed og depression. Det er derfor afgørende, at du sørger for at arbejde med dig selv i forhold til dine tanker. 

Derefter bør du skrive nogle af dine tanker ned, da det vil give dig overblik over hvad du tænker om din person og dit liv.

 Det giver ikke nogen mening at have disse negative tanker om dig selv og det passer overhovedet ikke. Uanset hvilke negative tanker du har om dig, er det afgørende, at du ved, at disse tanker overhovedet ikke er sandfærdige. Eksempelvis talte jeg med en fantastisk dygtig og klog kvinde som ikke kunne se alle de enestående talenter hun besidder. 

Hun gik rundt og fortalte sig selv, at alle de andre er meget bedre end hende . Hun har haft disse tanker i så mange år, så hun tror hun faktisk på den, at hun ingen værdifuld talent havde. Det er den største løgn, den indre stemme fortæller hende i hemmeligheden. Den stemme holder utrolig mange mennesker i fængsel. Det er så tarveligt. Hvis man ikke er bevidste om  betydning af den indre kommer man desværre til at leve i deres fængselsceller hele livet uden at udføre de opgaver Gud har sendt os til at udføre på jorden.

Folk som lever et meningsfyldt liv er i stand til at kontrollere disse stemmer, da alle mennesker hører den stemme som holder prædikener til dem hver dag.

 Sandheden er blot, at disse negative tanker ikke gavner os og de er med til at slå livsglæde, energi og vitalitet ihjel, så vi ikke udfører vores kald på jorden. Problemet er , at der er så mange mennesker som ikke engang ved at de tænker disse tanker. Hvis du ikke ved, hvem dine fjerner er, bliver det svært at beskytte dig selv imod dem. Derfor anbefaler jeg dig i første omgang at finde ud af hvad du egentlig tænker om dig selv. Derefter skriver du dem ned for at kunne gennemskue hvad du tænker. Derefter skal du kategorisk afvise disse tanker, da som udgangspunkt passer disse tanker overhovedet ikke. Det er en indre stemme som er fyldt af løgn og bedrag.

Husk at det er en proces som tager mange år, men det kan godt betale sig at gøre det. Når du starter at arbejde på dig selv, vil du indse, at du blot havde spildt masser at tid på at tro på en stemme som blot manipulerer dig i så mange år. Det giver heller ikke mening at tænke disse negative tanker om sig selv. Held og lykke med at arbejde på dig selv :)