Hvorfor skal du vælge at bruge naturlige ingredienser på din hud?

Hvorfor skal du vælge at bruge naturlige ingredienser på din hud?

Sandheden er blot, at der er utrolig mange produkter på markedet, som er fyldt med toksiner og kemikalier. Disse kemikalier kan lette absorberes ind i din hud og skaber sygdomme og ubalancer i dine hormoner. Man mistænker hudplejeprodukter, som er fyldt med farligt kemi, også for at give uregelmæssige menstruationer og infertilitet hos kvinder. De syntetiske ingredienser som bliver tilføjet til vores hudpleje gavner overhovedet ikke vores krop. De sætter ubalance ind i vores krop. Husk at alt det du smører på din hud absorberes direkte ind i din krop. 

 Det er nogle alvorlige ting vi bliver udsat for gennem disse produkter. Det kan ikke være rigtigt, at vi skal investere mange penge i produkter som gør os syge. Det er afgørende, at vi sætter os ned for at vælge vores hudplejeprodukter med omtanke.  

Du må aldrig glemme, at du har et valg. Gør brugen af den mulighed du selv har ved at vælge hvad du skal smøre på din og dine børns hud.

Du har mulighed for at gennemtænke, hvordan du passer bedst på dit helbred ved at vælge rigtigt. Eksempelvis  har du mulighed for at købe rene og naturlige ingredienser til huden. Naturlige ingredienser er ikke skadelige for huden. Kvinder fra mange lande rundt omkring i verden har brugt dem i flere århundreder naturlige produkter til at lave deres egne hudplejeprodukter.  Man kan tydeligt se den gode effekt fra disse produkter på deres hud. Generelt får kvinder, som bruger naturlige ingredienser får færre rynker, og deres hud bærer naturlig og fin glød. 

Naturlige hudpleje er baseret på naturlige ingredienser som man finder i naturen, såsom urter, blomster, frugter og andre planter. Der er utrolig mange naturlige hudpleje produkter på markedet nu, det handler blot om at finde dem, som passer til din hud og dit behov. Produkter baseret naturlige ingredienser plejer ikke blot din hud, men  absorberer ligeledes antioxidanter ind i din krop, som kan forbedre dit immunforsvar samt kæmper mod de frie radikaler, som bekæmper dit velbefindende. 

Forskning har nemlig påvist, at en række planter indeholder aminosyrer og fedtsyrer, flerumættede fedtstoffer og mange andre stoffer som beskytter vores hud mod sygdomme . Når du anvender naturlige uforarbejdede ingredienser på din hud, giver du huden de bedste rå og næringsstoffer fra naturen, som din hud drager bedst nytte af. 

Jeg kommer selv fra et hjem, hvor jeg så min mor laver vores hudplejeprodukter baseret på få ingredienser. Det var produkter som hele familien brugte hver dag.  Hun brugte ingredienser som kakaosmør, kokosolie, palmekerneolie, sheasmør og jojobaolie. Det er fint og nemt at lave. Du behøver ikke flere produkter end det. Hudplejeprodukter behøver ikke at være fyldt med syntetiske produkter for at virke. Naturen har allerede givet os alle vi har behov  for at pleje vores hud og hele os selv. 

Men der er produkter som eksempelvis hyaluronsyre eller salicylsyre, som er virkelig godt for huden. Det er produkter som er udvundet fra naturlige ingredienser.  Det handler blot om at undersøge og læse  grundigt om de forskellige ingredienser, før du køber produkterne. Dette handler om dit og dine børns helbred.  Den tid du  bruger på at undersøge er godt givet ud. Du finder altid rene og naturlige varer på vores webshop www.naturelle.dk.