Kinkériba-pulver er en fugtgivende ingrediens som tilfører fugt og styrke til hud og hår

Kinkériba-pulver er en fugtgivende ingrediens som tilfører fugt og styrke til hud og hår

Pulveret er lavet på kinkériba, som er en meget populær ingrediens i de vestafrikanske lande. Kinkériba har en dejlig duft. Kinkériba (Cochlospermum angolensis) er fyldt med  næringsstoffer som er gavnlige for hud & hår. Den indeholder vitaminerne A, C og E , mineraler, antioxidanter samt Polysaccharider som er fugtgivende stof. Disse næringsstoffer har gavnlige virkninger på hud og hår.

Med kinkériba pulver har du mulighed for at pleje både hår og hud effektivt, ved at lave en fin hår-og ansigtsmaske. Urten er rig på fugtgivende stof, som hjælper med at bevare hudens naturlige fugtighed og forhindre tørhed.

Vores kinkériba-pulver er nøje fremstillet af økologiske og friske blade taget fra træer, der omhyggeligt er blevet tørret og malet til fine pulvere.Vi skaber en eksklusiv hårmaske til dig ved hjælp af en produktionsmetode, der bevarer de naturlige vitaminer, mineraler og antioxidanter, som planten indeholder. Der er ingen tilsætningsstoffer eller farvestoffer i vores pulvere. 100% naturlige og økologiske, direkte fra naturen til dig.

Kinkériba er ikke kun en pleje ingrediens: Det er en del af Vestafrikas rige kulturarv og tradition for naturlig skønhedspleje. Ved at bruge denne mirakelurt i din skønhedsrutine kan du nyde mange fordele ved naturens vidunderlighed og hemmeligheden bag smukt hår og skinnende, flot hud

Fordele ved at bruge kinkériba til behandling af huden

Kinkériba indeholder antiinflammatoriske egenskaber som reducerer betændelser og beroliges irritation på huden. Den er derfor super velegnet til behandling af forskellige hudlidelser, såsom eksem, akne og andre former for betændelser. Den har en beroligende og helende effekt på huden. Det har evnen til at fremme helingsprocessen. Eksempelvis kan det hurtigt  hjælpe med at helbrede sår og solskoldning.

Kinkériba urten er anerkendt i Vestafrika for at have en stor mængde af fugtgivende stof. Det er super godt at bruge det på huden, da det tilfører masser af fugt til huden, så den er hydreret, glat og smuk. 

Kinkériba indeholder også antioxidanter, der hjælper med at beskytte huden mod skader forårsaget af frie radikaler og miljømæssige påvirkninger. Antioxidanter er kendt for at forhindre tidlig ældning af huden og holde den ung. Kinkériba er også en naturlig anti-aging ingredients som fremmer cellefornyelse og hudregenerering.

Fordele ved at bruge kinkériba til behandling af huden

Kinkériba er rig på aminosyrer, som er byggestenene i proteiner. Når du bruger kinkériba som hårmaske vil det styrke håret og forbedrer dets struktur. Dette vil reducere hårtab og styrke dit hår fra rod til spids. Kinkériba  indeholder en stor mængde fugtgivende stof. Det  tilfører fugt til håret,hydrerer og nærer det, hvilket fører  til sundere og glansfuldt ud. 

Kinkériba er meget effektivt til at rense og fjerne overskydende olie, snavs og produktrester fra håret og hovedbunden. Det efterlader håret rent, friskt, så det filtrer heller ikke sammen.

Kinkériba styrker håret, fugt og berolige hovedbunden, dette fremmer således en sund og naturlig hårvækst.

Hvis du ønsker at prøve kinkériba-pulver til at give mere næring, fugt og antioxidanter, har du mulighed for at finde det fantastiske pulver på www.naturelle.dk .