Økologisk Hybenkerneolie er effektivt som anti-aging produkt

Økologisk Hybenkerneolie er effektivt som anti-aging produkt

Hybenkerneolie stammer fra frøene fra roserne Rubiginosa eller Rosa Canina. Olien bliver presset fra rosenbuskfrøene. Den er fuld af vitaminer, antioxidanter og essentielle fedtsyrer der plejer huden, fjerner mørke pletter, giver fugt til tør hud samt hjælper med at reducere ar og rynker. Hybenkerneolie er en af de olier, som de kendte fra Hollywood anvender til ansigtspleje udover kokosolie. Hybenkerneolie gør ansigtshuden blød og pletfri. Hybenkerneolie blev anvendt af gamle egyptere, mayaer og indianere pga. dens helbredende egenskaber.

Ved brug af den rene, koldpressede hybenkerneolie til ansigts-og kropspleje beskytter den huden og tilfører den masser af næring, da den indeholder vitaminerne A og C. En fantastisk olie, der hjælper med at bekæmpe frie radikaler. Hybenkerneolie anses for at være en antirynkeolie, fordi olien trænger dybt ind i huden, imens vitaminerne A og C stimulerer kollagenproduktionen. Den udglatter de eksisterende rynker og bekæmper nye rynker. De essentielle fedtsyrer, som hybenkerneolie indeholder, gør at den hjælper mod eksem, akne og reducerer ardannelse. Hybenkerneolie er en god ansigtsolie, der tilfører huden mange gavnlige næringsstoffer, der kan genoprette små skavanker og hjælpe med at optimere hudens elasticitet.

Hybenkerneolie er effektivt som anti-aging produkt

 Hybenkerneolie bliver anset for at være en anti-aldrings olie, da den indeholder store mængder af antioxidanter og den trænger ind i hudens dybere lag for at give masser af fugt og næring til huden. C og A vitaminer har som funktion at stimulere kollagenproduktionen. Da A vitamin har små molekyler, trænger den dybere ind i huden for at tilføre fugt, hvilket reducerer rynker og fine linjer. Du kan gå naturens gang ved at bruge

 Hybenkerneolie til at reducere dine rynker, reparere hudens overflade og genoprette elasticiteten. Især hvis du ønsker at undgå kemikalier og Botox, så er hybenkerneolie perfekt til at opnå gode resultater i forhold til reducering af rynker.

Udover at bruge olien på din ansigtshud, kan du også påføre den på nakken. Hybenkerneolie absorberes hurtigt ind i huden og efterlader ikke fedtagtigt fornemmelse på huden.

Hybenkerneolie reducerer pigmentpletter og leverpletter

Pigmentforandringer og leverpletter kæmper mange mennesker med rundt omkring i verden. Disse pletter opstår, når cellerne som beskytter huden mod påvirkning udefra, producerer for meget pigment. Nogle af de faktorer der fører til alderspletter er for meget stress i hverdagen og sol. For meget sol uden beskyttelse i form af solcreme kan reducere hudens kollagendannelse. Brug derfor solcreme året rundt. Hormoner er også en årsag, da mange kvinder får alderspetter i forbindelse med graviditeten.  Du kan reducere pigmenter og leverpletter ved brug af hybenkerneolie, da den indeholder mange aktive antioxidanter. Den C vitamin som olien indeholder hjælper med at genopbygge hudens kollagen.

Du kan bruge hybenkerneolie som øjenserum

Du kan sagtens bruge hybenkerneolie som øjenserum for at beskytter de følelsømme områder rundt omkring dine øjne. Påfører olien to gange om dagen. Brug gerne to - tre dråber og fordel den forsigtigt på de områder du ønsker at beskytte. 

Hvis du kæmper med rander under øjnene, er hybenkerneolie en af de naturlige ingredienser, som kan hjælpe dig. 

Før du bruger olien, skal du sørge for at rense grundigt dit ansigt med et godt renseprodukt. Vi anbefaler altid vores afrikansk sort sæbe til ansigtspleje, som er en af de bedste naturlige renseprodukter, der findes på markedet. Udover at være 100% et naturprodukt og håndlavede, indeholder sæben en høj procent af e vitaminer og antioxidanter der beskytter hudens elasticitet. 

 Derefter påfører tre dråber af hybenkerneolie omkring dine øjne og masser området forsigtigt. 

Når du ønsker at købe hybenkerneolie, er det en god ide at vælge den koldpressede kvalitet. Da den ikke er påvirket af varme, bevarer olien de fleste sine næringsstoffer. Derfor vil du som bruger mærker positiv effekt af olien, selv om den koldpressede

kvalitet af lidt dyrere betaler den til sidste på grunde de fordele olien indebærer.

 Vi anbefaler, at du afprøver nye produkter på et lille område på din hud, inden det tages i brug. På den måde kan du hurtigt iagttage hvis du er allergisk over for noget i produktet.   

Alt vores naturkosmetik skal anvendes udvortes. Læs produktbeskrivelsen meget grundigt inden brug.