Økologiske og effektive håndlavede skønhedsprodukter

Økologiske og effektive håndlavede skønhedsprodukter
Kan du lide naturlige, økologiske og effektive skønhedsprodukter? Helt uden konserveringsmidler, farvestoffer, parfumer eller andre tilsætningsstoffer? Så er du kommet til det rette sted. Naturelle.dk er en webshop som er sat i verden for at tilbyde absolut det bedste fra naturen til dig. Vi mener, at naturen er fyldt med skønne herligheder, derfor lægger det os til sinde, at finde det bedste fra naturen og tilbyde det til vores kunder.

Naturelle Black Soap til ansigtspleje, som er vores autentiske afrikanske sorte sæbe er et af de populæreste produkter på vores hjemmeside. Hvis du aldrig har hørt om Black Soap før, vil du helt sikkert spørge dig selv, hvad i alverden er nu det?

Black Soap har eksisteret i århundrerer i Afrika. Den er sandsynligvis verdens bedste sæbe.

Sæben er blevet lavet på en hemmelig opskrift af afrikanske kvinder i lokalsamfundene i Afrika. Den autentiske Black Soap tager lang tid at producere, da sæben er fuldstændig håndlavet. Alle de ingredienser sæben indeholder er også håndlavede. Black Soap bliver produceret med en gammel teknik, som gør at den har en meget høj næring. Den har en meget høj procent af vitaminerne E & A. Den indeholder også naturlig glycerin, hvilket gør, at den absorberer fugt fra luften. Derfor skal man altid opbevare sæben i den krukke den kommer i, for at undgå, at sæben absorberer vand.

Der findes flere forskellige slags sorte sæber, afhængig af hvilket land i Afrika, den er produceret. Kvaliteterne er også forskellige fra land til land.

Naturelle Black Soap er 100% håndlavet på ældgamle afrikanske skønhedsopskrifter. Naturelle sort sæbe til ansigtspleje og kropspleje er den absolut autentiske afrikanske sorte sæbe.

Den er fantastisk til at rense, pleje og hele huden. Naturelle Black Soap til ansigtspleje fjerner akne, bumser og andre hudlidelser. Desuden giver den en lækker glød og farve til din hud. Når det kommer til ansigtspleje er afrikansk sort sæbe absolut den billigste og mest effektive økologiske vare der findes på markedet. Oveni det er Naturelle Black Soap til ansigtspleje 100% uden parfumer, konserveringsmidler eller andre tilsætningsstoffer.

I mange skønhedsklinikker rundt omkring i verden bliver Black Soap anvendt til både behandling af hud og ansigt.
- Naturelle Black Soap renser, plejer og heler huden
- Alle hudtyper kan få gavn af Naturelle Black Soap
- Den er effektiv mod akne, bumser og andre hudsygdomme
- Den er perfekt til at fjerne makeup
- Den formindsker og forebygger rynker
- Den holder huden stram og ung
- Du kan sagtens anvende sæben som shampoo

Mange Hollywoodstjerner bruger Black Soap for at holde deres hud lækker og ung. Black Soap er en skønhedshemmelighed for mange rundt omkring i verden. Sundhedsekspert Dr. Mehmet Oz anbefaler Black Soap på sit Talk Show. Han mener at ved brug af afrikansk sort sæbe, kan du få din ansigtshud til at se 5 år yngre ud. Sæben er virkelig effektiv mod rynker og linjer. Med Naturelle Black Soap får du med sikkerhed et glattere ansigt.

I afrikansk naturmedicin er afrikansk sort sæbe en vigtig bestanddel af rensningsceremonier. Man mener, at afrikansk sort sæbe renser både krop og sjæl, derfor bliver den altid anvendt i forbindelse med de traditionelle ceremonier.

Forkæl din krop med en af verdens absolut mest effektive skønhedshemmeligheder, Black Soap. På Naturelle.dk tilbyder vi afrikanske sæber til ansigts- krops- og intimpleje samt afrikansk sort sæbe til babyhud.