Din hud genvinder sin friskhed og glød med vores afrikansk Sort Sæbe til ansigtspleje

Din hud genvinder sin friskhed og glød med vores afrikansk Sort Sæbe til ansigtspleje

Den daglige ansigtspleje med afrikansk sort sæbe. Din hud fortjener opmærksomhed, plejer og forkælelse hver eneste dag. Du kan nemt pleje din ansigtshud med afrikansk sort sæbe til ansigtspleje. Afrikansk sort sæbe indeholder ingen farvestoffer eller duftstoffer. Sæben er håndlavet og  100% naturprodukt, der plejer og heler huden med sikkerhed.

Sundhedsekspert Dr. Mehmet Oz anbefaler afrikansk sort sæbe på sit Talk Show. Han mener at ved brug af afrikansk sort sæbe, kan du få din hud til at se 5 år yngre ud.

I mange lokalsamfund i Afrika har kvinder altid lavet deres egne håndlavede produkter baseret på friske ingredienser, for at pleje deres hud, ansigt og hår. De gør det ikke fordi de er bevidste om kunstige ingredienser og kemikaliers harmfulde konsekvenser for sundhed, men fordi det er den eneste mulighed de har kendskab til når de ønsker at få skønhedsprodukter til at pleje deres hud og hår.
Sort afrikansk sæbe er en af de fantastiske håndlavede produkter, som er baseret på rene og friske ingredienser fra naturen.
Vores sæber er produceret på baggrund af gamle skønhedsopskrifter fra Vestafrika & Egypten. Vi tilbyder autentiske og håndlavede sorte sæber som er produceret på baggrund af den gamle teknik som har været anvendt i flere århundreder i Vestafrika & Egypten.

Den indeholder gode ingredienser, der giver din hud et kæmpe boost af vitaminer, næring og beskyttelse.

Morgenrutine

   1. Begynd med at fugte dit ansigt med lunkent vand.
   2. Fugt herefter afrikansk sort sæbe til ansigtspleje, skum den op og massér  den grundigt ind på ansigt og hals. 
   3. Skyl med lunkent vand
   4. Dup blot ansigtet med et tørt håndklæde
   5. Påfør toner og  fordel derefter en dagcreme, der passer til din hudtype, i ansigtet, på halsen og i nakken. Fordel derefter en dagcreme, der passer til din hudtype, i ansigtet, på halsen og i nakken.

Hvis du bruger makeup, er det en god idé at vente fem minutter, inden du lægger den. På den måde får produktet tid til at trænge rigtigt ind i huden.

Aftenrutine

   1. Begynd med at fugte dit ansigt med lunkent vand.
   2. Fugt herefter afrikansk sort sæbe til ansigtspleje, skum den op og massér  den grundigt ind på ansigt og hals. 
   3. Skyl med lunkent vand
   4. Dup blot ansigtet tørt med et håndklæde
   5. Påfør en natcreme, med fugtgivende ingredienser, der passer til din hudtype i ansigtet, på halsen og i nakken.

 Du kan bruge ansigtsmaske efter brug af afrikansk sort sæbe til ansigtspleje.

Du kan lave en lækker lermaske  med hvidt kaolin eller kalcium bentonit ler.  Det er det mest milde af al mineral ler, og derfor er den især egnet til følsom og sart hud. Kaolin ler er rig på silicium og aluminium silikat. Det behandler og heler huden, og er effektivt mod aldring og forebygger rynker.

Fordel lermasken i ansigtet  og lad det trænge ind i huden.Påfør en natcreme, med fugtgivende ingredienser, der passer til din hudtype i ansigtet, på halsen og i nakken.

Sort sæbe ansigtspleje-Naturlig ansigtspleje med sort sæbe-naturelledk