3 måder at bruge kalcium bentonit på

3 måder at bruge kalcium bentonit på - Naturelle.dk

Kalcium bentonit bruges til mange ting. Det er faktisk den form for ler, som man altid bør have i sit hjem. I mange kulturer rundt omkring i verden har kalcium bentonit været en vigtig bestanddel af naturmedicin. Det er først for nylig, at vi er begyndt at høre mere om det i den vestlige verden.

I denne artikel vil jeg nævne tre forskellige ting, du kan bruge kalcium bentonit til i din hverdag. Kalcium bentonit er kendt for at pleje hud, især som ansigtsmaske, men der er flere andre ting, du også kan bruge det til.

Der findes flere kvaliteter af kalcium bentonit, afhængig af hvordan leret er blevet produceret og bearbejdet. Afhængig af kvaliteten bruger man det til forskellige formål. Det er vigtigt, at du læser grundigt, hvad virksomheden, som sælger det, beskriver på produktet eller under produktbeskrivelsen. Hvis der står, at leret kun er til ansigtsmaske, bør du respektere retningslinjerne, og hvis der står, at du kan indtage det, følger du også det.

Kalcium bentonit går gennem mange rensningsprocesser, før man faktisk kan bruge det indvortes. Hvis det ikke er renset ordentligt, kan det være farligt for den person, som indtager det. I nogle tilfælde kan det være fyldt med tungmetaller, hvilket er meget farligt for ens helbred.

Du kan bruge kalcium bentonit til at fremme sundheden af tænder og tandkød

Når du køber den kvalitet af kalcium bentonit, som er egnet til at indtages, har du mulighed for at bruge det til at pleje dine tænder og tandkød. Vores mund bliver udsat for så mange bakterier og toksiner hver eneste dag.

Kalcium bentonit har antibakterielle egenskaber, og det har derfor evnen til at fjerne og suge usunde stoffer i munden, omkring tænderne, tungen og tandkødet. Du kan med fordel blande det med rent vand og bruge det som tandpasta for at pleje din mund.

Kalcium bentonit har evnen til at fjerne fluor fra drikkevand

Kalcium bentonit er blevet undersøgt for at være effektiv til at fjerne farlig fluor, som man finder i drikkevand. Disse fluorstoffer ledsager alvorlige sygdomme som diabetes, skjoldbruskkirteldysfunktion og hjerneskade. Når man kombinerer magnesium og kalcium bentonit, viser det sig at forbedre renheden af postevand markant. Der er derfor rig mulighed for at bruge det i fremtiden som en omkostningseffektiv vandrensningsmetode.

Kalcium bentonit kan bruges som et alternativ til babypudder

Du kan med fordel bruge kalcium bentonit på din babys hud, især hvis babyen har irriteret og rød hud. Du kan også bruge det som almindelig babypudder. Det er den bedste måde at pleje din babys hud på. Undersøgelser har nemlig vist, at sammenlignet med de konventionelle babypudder er kalcium bentonit hurtigere, helende og mere effektiv mod røde numser, som babyer får på grund af bleer. Det er den bedste og naturlige måde, du kan pleje din babys hud på. Jeg håber, du vil prøve at pleje dit barn med kalcium bentonit. Husk at sikre dig, at det er den bedste kvalitet af kalcium bentonit, inden du bruger det på din baby.