3 måder at bruge kalcium bentonit på

3 måder at bruge kalcium bentonit på

3 måder du kan bruge kalcium bentonit

Kalcium bentonit bliver brugt til så mange ting, det er faktisk den form af ler som man altid skal have i sit hjem. I mange kulturer rundt omkring i verden har kalcium bentonit været en vigtig bestanddel af naturmedicin. Det er først for nyligt, at vi starter at høre mere om det i den vestlige verden.

I denne artikel vil jeg nævne 3 forskellige ting du kan bruge kalcium bentonit til i din hverdag.  Kalcium bentonit er kendt for at pleje hud, især bliver det anvendt til ansigtsmaske, men der er flere andre  ting du også kan bruge den til.

Der findes flere kvaliteter af kalcium bentonit afhængig af hvordan leret er blevet produceret og bearbejdet. Afhængig af kvaliteten bruger man det til forskellige formål. Det er vigtigt at du læser grundigt hvad virksomheden som sælger beskriver på produktet eller under produktbeskrivelse. Hvis der står, at leret kun er til ansigtsmaske, bør du respektere retningslinjer, og hvis der står, at du kan indtage det, følger du også.

Kalcium bentonit går gennem mange rensningsproces før man faktisk kan bruge det indvortes . Hvis det ikke var renset ordentligt, bliver det farligt for personen som indtage det. I nogle tilfælde kan det være fyldt med tungmetaller, hvilket er meget farlig for ens helbred. 

Du kan bruge Kalcium bentonit for at fremme sundhed af tænder og tandkødet

Når du køber den kvalitet af kalcium bentonit, som er egnet til at indtages indvortes, har du mulighed for at bruge den til at pleje dine tænder og tandkød. Vores mund bliver udsat for  så mange bakterier og toksiner hver eneste dag.

Kalcium bentonit har antibakterielle egenskaber, det har derfor evnen til at fjerne  og suge usunde stoffer i munden, omkring tænderne, tungen og tandkødet. Du kan med fordele blande det med rent vand og bruge den som tandpasta for at pleje din mund.

Kalcium bentonit har evnet til at fjerne fluor fra drikkevand

Kalcium bentonit er blevet undersøgt for værende effektiv til at fjerne farlige fluor, som man finder i drikkevand. Disse fluor ledsager til alvorlige sygdomme som diabetes, skjoldbruskkirtel dysfunktion og hjerneskade. Når man kombinerer magnesium og kalcium bentonit, viser det sig at forbedre markant renheden af postevand. Der er derfor rig mulighed for at bruge den i fremtid som omkostningseffektiv vandrensningsmetode. 

Kalcium bentonit kan bruges som et alternativ babypudder

Du kan med fordel bruge kalcium bentonit på din babys hud, især hvis babyen har irriteret og rød hud. Du kan også bruge det som almindelig babypudder. Det er den bedste måde at pleje din babys hud på.  Undersøgelser har nemlig vist, at sammenlignet med de konventionelle babypudder har kalcium bentonit har   hurtigere, helbredende og er mere effektiv mod røde numser, som babyer får på grund af bleer. Det er den bedste og naturlige måde, du kan pleje din babys hud på.  Jeg håber du vil prøve at pleje dit barn med kalcium bentonit.  Husk at sikre dig, at det er den bedste kvalitet af kalcium bentonit inden du bruger det på din baby.