Velkommen til Naturelle.dk 

VI HAR RESPEKT OG KÆRLIGHED FOR NATUREN

Vi har respekt for den gamle visdom bag produktionen af naturlige og håndlavede produkter. En del af vores produkter er baserede på eller inspirerede af ældgamle afrikanske skønhedsopskrifter. Da vi mener, at håndlavede autentiske produkter er ren forkælelse for huden.

VORES PRODUKTER

Autentiske og håndlavede produkter

Vores produkter er lavet på baggrund af ældgamle afrikanske skønhedsopskrifter. Alle vores produkter er produceret uden plast, silikone, sulfater, petroleum, alkohol, kunstige dufte, farvestoffer og andre farlige ingredienser. Uanset om du vil fugte tør hud, fjerne akne eller bekæmpe fine linjer og rynker, så har vi det rette produkt til dig. Vi tilbyder også naturlige tilskud, der booster din energi og giver dig vitalitet.

VORES MISSION

BÆREDYGTIGE PRODUKTER

Med Naturelle ApS ønsker vi at tilbyde miljøvenlige, parfumefrie, 0% tilsætningsstoffer og bæredygtige produkter til vores kunder.Vi ønsker også at dele vores kærlighed, viden og visdom omkring naturlige og autentiske produkter. Vi er 100% sikre på, at verden vil blive et bedre sted, hvis vi alle køber lidt flere rene og naturlige produkter.

VORES VISION

Vi tror på en verden, hvor mennesker har mulighed for at bruge deres ressourcer og kunnen til at skabe muligheder for dem selv og deres medmennesker

Vores vision er hele tiden at dygtiggøre os inden for vores kald som er at tilbyde rene og naturlige produkter til vores kunder samt med at gøre en forskel i verden.Vi er positive, og vi er også overbeviste om, at samarbejdet med afrikanske kvinder vil løfte og udvikle deres lokalsamfund. Gang på gang har det nemlig vist sig, at man forandre hele families skæbne, hvis man løfter en kvinde over fattigdomsgrænsen.Vi tror på en verden, hvor mennesker har mulighed for at bruge deres ressourcer og kunnen til at skabe muligheder for dem selv, deres familier, deres samfund og verdenen. Vores vision er, at afrikanske kvinder får forbedret deres levevilkår gennem vores samarbejde

HVEM ER VI?

Vi HAR RESPEKT FOR NATUREN

Naturelle ApS er grundlagt på baggrund af  kærlighed til naturlige og rene produkter. Vi elsker naturen og holder meget af de fantastiske gaver i form af ingredienser og planter som naturen har givet menneskeheden.

Vores verdensanskuelse er inspireret af den afrikanske filosofi ubuntu, som kortfattet betyder " Et menneske er et menneske i kraft af andre mennesker" Det betyder ikke: “Jeg tænker, altså er jeg,” men snarere: “Jeg hører til, jeg deltager, jeg deles med andre, altså er jeg.” (Definition af Desmond Tutu). Man siger på en måde: “ Min værdighed som menneske er uløseligt forbundet med din”.Vi tror på en forretningsmodel som ikke handler udelukkende om at tjene penge til virksomhedens eksistens, men at stræbe efter at blive en forretning som giver muligheder (valgmuligheder) til folk, så de kan leve et værdifuldt liv.

Vores leverandører kommer først, da vi mener ved at samarbejde med dygtige og ressourcestærke afrikanske kvinder som har ekspertiser i produktion af naturlige og håndlavede produkter, giver vi kvinderne muligheder og respekt til at leve et værdifuldt liv, hvor de føler at de nytter og bidrager positivt til verden. Kvinderne kan forbedre deres egne tilværelser uden at være afhængige af velgørenhed i årevis. Da vi mener et fair samarbejde ofte fører, langt mere godt med sig end velgørenhedskroner.

MØD INDEHAVEREN AF NATURELLE APS

 “Hvis du ønsker at gå hurtigt, så gå alene. Men hvis du vil gå langt, så gå sammen med andre”.


Jeg kommer fra en stor vestafrikansk familie med 28 søskende, fordi min far var høvding. En del af pligterne for at være høvding er at skabe en stor familie, da det traditionelt bliver anset for at være et godt tegn på rigdom. Jeg har ikke kun fået gaven af at blive omgivet af mange søskende, tanter, onkler, nevøer og fætre. Min far gav os ligeledes naturens gave ved at dele sin viden og visdom med os. Han underviste os i planter, urter, blomster og deres egenskaber, og hvordan man anvender dem til at helbrede, hele og pleje krop og hud. Jeg har derfor altid haft interesse og kærlighed for planter, urter og naturen. Med skabelsen af Naturelle produkter ønsker jeg at dele disse gaver med dig, da alting bare bliver bedre når man deler det med andre. Som virksomhed ønsker vi at tilbyde nogle af de bedste naturlige & rene produkter baseret på nogle enestående ingredienser fra rundt omkring i verden, men især fra Vestafrika & Egypten.

 Jeg byder dig hjertelig velkommen til Naturelle.dk :-)
Med venlig hilsen
E. Claire 

VORES FILOSOFI

Mennesket kommer først

Section
Drop element here