Topkvalitet sheasmør

Vores sheasmør er fra den nordlige del af Burkina Faso, Tanghin Dassouri - Kokologho. Vi samarbejder med kvinder, som har specialiseret sig i produktion af sheasmør i generationer. De har en stor ekspertise i produktion af sheasmør. Vores sheasmør er koldpresset, håndlavet og dufter skøn.

Sheabusiness giver kvinderne mulighed for at tage vare på sig selv og deres familie.

En af kvinderne, Amina Managuira påpeger hvordan sheabusiness har påvirket hendes liv positivt:

“ Sheabussiness giver mig mulighed for at være selvstændig og tjener min egne penge. Jeg hjælper min mand økonomisk. Det er mig, der sørger for mad og børnenes behov i vores hjem.

Dette fører til, at vi har et rigtigt godt ægteskab, da min mand respekterer og værdsætter mig for den hjælp jeg giver vores familie”

Hos Naturelle ApS ønsker vi at støtte op om den positive udvikling, og vi er så glade for, du også ønsker at være med os til at støtte kvinderne for at støtte op om den positive udvikling.

Vores primære fokus er at styrke kvindernes selvstændighed i lokalsamfundet, for at hjælpe familier og deres børn med at få adgang til mad, uddannelse og sundhedspleje.

Gang på gang har det nemlig vist sig, at man kan forandre hele families skæbne, hvis man løfter en kvinde over fattigdomsgrænsen.

Vi tror på en verden, hvor mennesker har mulighed for at bruge deres ressourcer og kunnen til at skabe muligheder for dem selv, deres familier, deres samfund og verdenen.

Vores vision er, at kvinderne får forbedret deres levevilkår gennem vores samarbejde.

Mange tak for din støtte, da du er med til at gøre en forskel i mange afrikanske kvinder og deres familiers liv.

Med Venlig hilsen

Naturelle ApS