Boost dit Immunforsvar med hjemmelavet mango lassi
Den indiske lassi gør underværker, især hvis du laver den med lidt frisk ingefær og gurkemeje.
Både gurkemeje og ingefær er utroligt gode for fordøjelsen og har evnen til at lindre betændelser i kroppen. De er også gode til at styrke immunforsvaret.
Sød mango indeholder vinsyre og æblesyre, som hjælper kroppen med at holde en sund syre-base-balance. Det gør det sværere for sygdomme at trives.
Vi ønsker en mere basisk pH-værdi i kroppen for at modvirke infektioner og sygdom.
Cremet og lækker lassi med kokos yoghurt passer perfekt sammen med tropisk mango, sød banan og dadler. Formalet hørfrømel tilføjer blødhed og fylde, hvilket resulterer i en forfriskende og lækker drik.
Tid: 5 minutter
Udstyr: Blender
Udbytte: Ca. 570 ml
Ingredienser:
-
1 bærer (170 g) kokosyoghurt (neutral eller med vanilje)
-
½ moden banan
-
2 udstenede medjool-dadler
-
90 g frosne mangotern (ca. ½ kop)
-
1 cm frisk ingefær, skrællet
-
½ teskefuld stødt gurkemeje
-
2 teskefulde (5 g) hørfrømel
-
235 ml (1 kop) kokosmælk
Fremgangsmåde:
Kom alle ingredienserne i en blender.
Blend ved høj hastighed i ca. 20 sekunder, eller indtil konsistensen er helt glat.
Nyd straks, og drik langsomt










