Boost din energi med Anti-inflammatoriske drik

Boost din energi med Anti-inflammatoriske drik

Væske er så vigtigt for vores krop og hud. Vores krop er på hårdt arbejde hele dagen og den har brug for en del vand for at kunne gennemføre sit arbejde ordentligt.

Du skal sørge for at drikke 2-3 liter vand om dagen for at sikre, at din krop er hydreret hele dagen. Når du er dehydreret, kan du risikere at få hovedpine, manglende energi og det kan også påvirke dit tarmsystem. Men når du drikker nok, flyder det hele bedre i din krop. Du kan mærke det på din energi, dit fordøjelsessystem og det kan ses på din hud.Huden bliver mere blød og får mere farve, når dit system har nok væske at arbejde med.

Hvad er anti-inflammatoriske drik?

Anti-inflammatoriske drikke er de drikkevarer som indeholder ingredienser som har helbredende effekt i vores krop. Disse drikkevarer hjælper os med at undgå udvikling af alvorlige sygdomme i vores krop samt alvorlige infektioner som fører til sygdomme. Det er på en måde en forebyggende og passer på vores helbred.

Man kan udvikle kronisk inflammation på baggrund af  dårlige kostvaner, stresse, manglende af de vigtige næringsstoffer, høj produktion af frie radikaler osv.

 Vi lever i en verden hvor folk ikke har så meget til at holde sund og varieret kost hver dag. Heldigvis er der så mange muligheder i dag, at finde sunde ingredienser og grøntsager. Der er rig mulighed for at få leveret frugt og grønt kasser, hvis man har så meget tid i hverdagen. Det er utrolig vigtigt at passe på vores helbred, da vi alligevel ikke kan udføre vores arbejde ordentligt, når vi ikke har den nødvendige energi som vores krop har brug for.

Anti-inflammatoriske fødevarer er grundlæggende friske grøntsager, frugter, krydderier, frø, nødder, te, kaffe, urter, planter, proteiner og olier.

Herunder finder du nogle af de sunde drikkevarer, du kan indtage i løbet af dagen for at holde din krop både hydreret og energifyldt.

Gøn juice

 Grøn juice er en drik som er  fremstillet af saft fra friske pressede grøntsager uden tilsat sukker. Grøn juice giver energi og hjælper med god fordøjelse. Du vælger blot vandholdige grøntsager og pressede dem, så er din juice klar til at drikke så nemt er det. Tilgengæld har du givet din krop energi boost for resten af dagen. Udover energien bliver din krop super hydreret og dette vil føre til at din hud bliver mere flot og lækker at kigge på. 

Nogle af de ingredienser du kunne bruge til at lave din grøn juice er grønkål, spinat, urter, persille, appelsiner, granatæbler, ingefær, rødbeder osv.  Der findes mange andre læ​​kre grønt, du også kan bruge.

Smoothies med grønt og frugt

Smoothies er en lækker drik bestående af frisk frugt, der blendes sammen med eksempelvis juice eller blot vand. Det vigtigt, at du sørger for at lave dine smoothies med forskellige frugt og grønt , så du ikke ender med at indtage de samme næringsstoffer hver dag. Husk, at du ikke behøver at komme sukker i smoothie.