Fordelene ved citronvand - Afgifter din krop med citronvand

Fordelene ved citronvand - Afgifter din krop med citronvand

Citron ( Citrus limon) er den mest almindelige af de syrlige citrusfrugter. Det er en frugt som er især rig på C-vitamin. Citroner har mange egenskaber og en af dem som enhver lægge mærke til er duften. Citron dufter fantastisk og duften er frisk og indbydende.Vidste du at du kan bruge citron for at lave din egen citronvand for at afgifte din krop? Ja ja ja, det kan du nemlig godt ! Det er både billigt og nemt at lave. Du bør virkelig overveje at tilføje citronvand til din daglige rutine. Jeg fik et nyt kendskab til citron på en helt anden måde under en af mine ferier i Mellemøsten. 

Jeg var på ferie i Jerusalem i Israel for ca. 3 år siden. En af de ting som jeg lagde mærke til udover deres sunde kost er, at hver morgen fik vi citronvand til vores morgenmad. Under hele ferien var der altid citronvand om morgenen. Igennem ferien kunne jeg mærke at jeg havde en utrolig god fordøjelse, bedre end jeg plejer at have.  Den anden ting jeg lagde mærke til var, at jeg ikke blev  rigtigt sulten i løbet af dagen.  Det føles ligesom at citronvand slukkede for min  trang til sult. Når jeg spiste morgenmaden kunne jeg blot nøjes med at spise suppe eller blot frugt som mellemmåltid ca. 16:00 før aftensmaden. 

Hvad er citronvand?

Citronvand er så enkelt at lave. Enhver kan blot gå i supermarkedet og købe nogle citroner, presser saften ud og kombinerer saften med vand for at lave citronvand. Du kan også vælge at tilføje mange andre ingredienser, hvis du ønsker at skabe anderledes smage af dit citronvand, kan du blot  tilføje mynte mmh blot duften af mynten vil vække dine fantastiske sanser. Mynten dufter så godt og smagen er også fantastisk. 

 Du kan sagtens  tilføje agurk, jordbær eller appelsiner for at give anderledes smage til dit citronvand.  Hvis du kender nogle gode urter, kan du sagtens tilsætte dem til dit citronvand. 

Der er mange fordele ved citronvand, og du bør overveje at tilføje det til din daglige kost. Forskning har nemlig påvist mange fordele ved citronvand, eksempelvis vægttab, forøgelse af energi og styrkning af immunforsvar osv.

Hvad er fordelene med citronvand?

Jeg startede jo min artikel ved at fortælle dig hvordan jeg mødte citronvand under min ferie i Jerusalem, i Israel. Brug af citronvand fandt jeg ud af er kendt og anvendt rundt omkring i verden. Citrusfrugter har været anvendt i mange traditioner for at helbrede og styrke kroppen. Du kan nemt gøre citronvand til en del af din daglige rutine for at passe bedre på dit helbred.  Citroner er kendt for at rense kroppen for affaldsstoffer og er godt for fordøjelsen. Citronvand forbedrer hudens sundhed samt øge energiniveauet og dit humør. 

OBS! Du skal være opmærksom på dette

Citronvand er et sundt og sikkert drik, men det er afgørende at være opmærksom på, at for meget citronsyre kan fortære på din tandemalje. For at  undgå dette , sørg for at drikke citronvand før du børster dine tænder for at undgå det.