Hvordan bruger du afrikansk sort sæbe til kropspleje?

Hvordan bruger du afrikansk sort sæbe til kropspleje?

Hvordan bruger du afrikansk sort sæbe til kropspleje?
For at bruge afrikansk sort sæbe til kropspleje til at vaske dig selv med, skal du blot anvende en almindelig vaskeklud, sæbe den ind og lade kluden glide op ad din krop. Du vasker blot din krop som du plejer. Efter du tørrer din krop af skal du smøre dig ind med kropscreme. Det er vigtigt, at du husker at smøre dig med kropscreme, da sæben virkelig renser huden i dybden. Din hud kan virke lidt tør hvis du ikke bruger kropscreme. Vi har forskellige varianter af body butter som er gode til at pleje kroppen.

Hvis du ønsker endnu dybere rens af din hud , kan du bruge sæben med en afrikansk netsvamp. En afrikansk netsvamp fjerner døde hudceller og stimulerer blodcirkulationen.

Du kan bruge netsvampen 2-3 gange om ugen for at rense huden i dybden.

Hvor langt tid efter kan jeg se forbedring af min hud?
Du kan allerede mærke forskellen efter nogle få dage. Men vi vil anbefale at vente 1-2 uger for at se en klar forbedring af din hud. Afrikansk sort sæbe er produceret meget anderledes i forhold til andre sæber. Når du bruger sæben til at vaske dig med vil du føle en større renhed i forhold til din hud.

De gamle afrikanere mener, at afrikansk sort sæbe ikke blot vasker kroppen, men healer kroppen i dybden på et spirituelt plan. Derfor vil man også føle sig godt tilpas efter brug af sæben.

Hvor langt tid holder afrikansk sort sæbe til kropspleje?
Hvor længe et stk. afrikansk sort sæbe holder, afhænger af hvor tit du bruger sæben. Hvis du bruger sæben hver eneste dag vil den nok holde halvanden måned.

Hvis du bruger sæben hver anden dag holder den 2-3 måneder.

Du skal huske at opbevare sæben godt og der må ikke komme vand i den krukke sæben opbevares i. Da sort sæbe indeholder naturlig glycerin har den nemt ved at absorbere vand, derfor ingen vand i opbevaringskrukken.

Naturelle.dk sælger nu også  flydende afrikansk sort sæbe til kropspleje. Du finder sæben på vores webshop.