Afrikansk sheasmør er fyldt med naturlige vitaminer A & E 100% rent, rå og uraffineret

Afrikansk sheasmør er fyldt med naturlige vitaminer A & E 100% rent, rå og uraffineret

Sheatræ bliver kaldt Afrikas hellige træ

Sheasmør  ( Butyrospermum parkii) er et naturligt smør lavet af  sheatræets nødder. Nødderne presser man ud for at finde sheasmør. Sheatræet kommer oprindeligt fra det afrikanske kontinent. Det bliver kaldt Afrikas hellige træ. Træet er hjemmehørende især  i Central-og Vestafrika.

Men du finder sheatræ i mange andre lande på det afrikanske kontinent. 

Sheasmør bruges i ufatteligt mange kosmetiske produkter.  Det er fyldt med  naturlige vitaminer  A og E, 100% rent , rå og uraffineret. Vitamin A er et fedtopløseligt vitamin, som fungerer ligeledes som en stærk antioxidant på hud & krop. Det spiller en afgørende rolle i hudens sundhed og glød. Vitamin A reducerer inflammation ved at bekæmpe skader fra frie radikaler, da den er fyldt med antioxidanter.

Vitamin E giver fugt og elasticitet , og virker som et naturligt anti-aging næringsstof for huden. Den beskytter huden mod solstråler og beskytter din hud for at få for tidligt rynker og pigmenter.

Rå shea plejer din hud og hold den fugtigt hele dagen

Rå sheasmør forebygger mørke pletter, rynker og strækmærker under graviditet. Det er et naturligt smør, som er meget fugtgivende , når den får kontakt med huden. Det gør huden lækker og super blød. Sheasmør er blevet brugt i Afrika i flere århundreder og har været skønhedshemmelighed i det gamle Egypten. Det rå sheasmør blev brugt af Cleopatra og dronningen af Sheba. Sheasmør er en kæmpe gave fra naturen til menneskeheden.  

Rå sheasmør kan være fremragende til at skubbe blodcirkulationen i gang og fremme celleregenerering og samtidig forbedre kollagenproduktion. Rå sheasmør er helt perfekt til dig som kæmper med tør og kløende vinterhud. Sheasmør er kendt for at give massiv fugt til huden. Du kan bruge det til hele kroppen, hænder, læber, tørre hæle, albuer og knæ. Det er en naturlig salve som er fantastisk til at hele. 

Den foretrukne baby salve

Det bliver brugt til virkelig mange formål. Eksempelvis er sheasmør den primære salve, som man smører spædbørn efter fødslen i mange lande i Afrika. Da man vil med sikkerhed bruge noget som både plejer, heler børnene huds uden at have farlige kemikalier i det. 

Sheasmør bliver også brugt til at forebygge mange sygdomme, herunder hudbetændelser.

Afrikanerne bruger også  sheasmør til medicin og madlavning

Sheasmør bliver ikke kun brugt til at behandle hudens i Afrika. Afrikanerne bruger sheasmør til medicin og til madlavning. Det er ikke helt tilfældigt,at sheasmør bliver brugt til madlavning i Afrika, undersøgelser har vist, at antioxidanter som vitamin A giver et godt helbred og lang levetid. Det gavner ligeledes øjensunheden, øger immunforsvaret og fremmer cellevækst. 

Sheasmør reducerer aldring af huden

Flere amerikanske undersøgelser har påvist, at sheasmør reducerer markant de fine linjer. Hvis du vil beholde din hud lækker og ung, så kan jeg stærkt anbefale dig at anvende rå sheasmør et par gange om dagen. Det er en fremragende naturlig fugtighedscreme. Sheasmør holder huden fugtig hele dagen sammenlignet med de konventionelle fugtighedscremer. Det er også en kæmpe fordel, at sheasmør hjælper med at bremse forekomsten af fine linjer og rynker.

Du finder sheasmør på Naturelle.dk. Vi har specialiseret inden for produktion af sheasmør. Du finder forskellige typer af sheasmør på vores hjemmeside. Vi tilbyder kun høj kvalitet sheasmør.