Brug Castorolie Til At Opnå Sundere, Stærkere, Fyldigere Og Længere Hår

Brug Castorolie Til At Opnå Sundere, Stærkere, Fyldigere Og Længere Hår
Castorolie er en velkendt olie, der bliver brugt mange steder rundt omkring i verden til skønhedspleje. Castorolie har mange gode egenskaber. Den har naturlige antibakterielle og svampedræbende evner. Den indeholder gode og næringsholdige vitaminer, mineraler og proteiner. Den har et højt indhold af vitamin E, omega 6 og 9 andre gode fedtsyrer. Olien er derfor meget gavnlig for hud og hår.

Olien bliver brugt mod akne, bumser, udslæt, hårtab og andre hudlidelser.

Hvordan bruger jeg castorolie i mit hår?

Du kan bruge olien til din hovedbund for at forebygge eller afhjælpe hårtab og -skæl. Castorolien skaber et sundt miljø i hovedbunden ved at fjerne hovedbundsinfektioner, og de gode næringsstoffer, olien indeholder, hjælper med at give næring og styrke til dit hår. Blodomløbet i hovedbunden øges og forbedrer hårvæksten. Dit hår vil gro hurtigere ved brug af castorolien.

Castorolien indeholder 85% ricinolsyre. Ricinolsyre siges at opbygge balance i hårbunden og genskabe hovedbundens naturlige olier. Antioxidanterne i olien understøtter også keratin i hår og gør håret stærkere og glattere. Det bliver nemmere for dig at rede håret igennem, da dit hår ikke længere vil filtre, når du bruger castorolie.
Castorolie er meget gavnlig for hårvækst. De behøver kun at bruge små dråber af luksusolien til at pleje dit hår med.

Hvor ofte skal jeg bruge castorolie?
2-3 gange om ugen er nok til at opnå resultat og effekt af castorolie. Du kan tilføre olien i din hovedbund, inden du går i seng for at lade den arbejde natten over. Du kan også påføre olien i hovedbunden, efter du har vasket dit hår og husk at tørre håret grundigt af inden brug af olien.