Brug Sheasmør Til At Pleje Din Babys Sart Hud

Brug Sheasmør Til At Pleje Din  Babys Sart Hud
Sheasmør er naturens gave til menneskeheden. Sheasmør stammer fra sheatræet, der vokser vildt på savannen i flere vest- og central afrikanske lande. Frugterne er 3-5 cm lange, og består af frugtkød og kerne. Sheasmør bliver presset fra frugtens kerne. De afrikanske folk har i flere århundreder anvendt kernerne og fedtstoffet til mad, medicin og hudmidler.

Sheasmør er en 100% ren og naturlig vitamin A & E salve. Den er uden konserveringsmidler, parfumer eller tilsætningsstoffer. Sheasmør er naturens universalsalve til forebyggelse, da det danner en beskyttende film på hudoverfladen, der beskytter imod kulde, frost, blæst og barsk klima.

Babyers hud er meget sensitiv og reaktiv, og man kan ved let tryk og berøring se huden blusse op og rødme. Grunden til, at babyers hud er ekstrem fin og sart, er, at de endnu ikke har dannet det ydre beskyttende hud lag på overfladen.

Du kan bruge sheasmør til at pleje din babys hud med. Ved brug af sheasmør forebygger du bleeksem på babys numse. Bleeksem dannes på baggrund af den fugttilstand og surhedsgrad, som urin og afføring danner i bleen.

Du kan anvende sheasmør efter bleskift og afvaskninger.

Du kan lade baby kravle rundt uden ble, så der kommer luft til den sarte hud på numsen inden du smører sheasmør på.