EDEN sort sæbe hårshampoo øko hårvask

EDEN sort sæbe hårshampoo øko hårvask

Naturelle.dk har specialiseret sig i produktion og salg af afrikansk sorte sæber i mere end 10 år. Vi brænder og ånder for håndlavede sorte sæber. Vi mener alle fortjener naturlige, håndlavede og autentiske afrikanske sorte sæber. Det er en ægte forkælelse at bruge autentiske naturlige produkter. 

Vi er tro mod visdommen bag produktionen af naturlige og økologiske vestafrikanske sorte sæber som har eksisterer i flere århundreder.  Det er med en stor glad og entusiasme, at vi nu præsenterer dig for vores EDEN sort sæbe hårshampoo. Med vores EDEN hårshampoo får du mulighed for at vaske dit hår med rene shampoo uden parfumer, farver eller andre farlige kemikalier. 

Håndlavet på en gammel teknik som er anvendt i tusindvis af år i Vestafrika

EDEN sort sæbe hårshampoo er fyldt med afrikanske urter, luksuriøse olier som giver dit hår den nødvendige næring uden at gøre håret tørt og kedeligt. Shampooen indeholder høj procent af E og C vitamin. Produktionen af sorte sæber er anderledes end alle andre former for sæber og shampooer. Den er baseret på en gammel teknik som har eksisteret i tusindvis af år i Vestafrika. Det kræver masser af tid at producere vores sorte sæber, men det er det værd. Da er det vigtigt at bevare gamle traditioner i en verden, hvor alt går for hurtigt. Vi mener, at der er nogle ting man ikke blot skal lave om. Derfor er det så vigtigt for os at bevare den gamle fremgangsmåde af produktion af håndlavede sorte sæber for at bevare autenticiteten af sæben. Vi er tro mod vores afrikanske tradition af håndlavede produkter.

Naturlig, økologisk og parfumefri shampoo

EDEN sort sæbe shampoo er en naturlig, økologisk & parfumefri shampoo. Det er det rette produkt til dig som ønsker at forkæle dit hår med en shampoo baseret på rene, håndlavede og økologiske ingredienser. Vores EDEN sort sæbe shampoo indeholder ingen ammoniak eller andre skadelige kemikalier. Vi producerer alle vores sorte sæber baseret på de gamle afrikanske opskrifter og teknikker som gør at vores sæber indebærer kvalitet og den autenticitet som de gamle afrikanere havde bag produktionen af rene, autentiske og helende sæber. Vores EDEN sort sæbe shampoo giver dig en dybdegående vask og plejer dit hår samt hele din hovedbund.

EDEN sort sæbe hårshampoo er et sikkert valg

Vi producerer og sælger ikke blot sorte sæber, men videregiver ligeledes værdier & visdom bag håndlavede og autentiske produkter. Dit hår vil takke dig for at have valgt at bruge EDEN sort sæbe hårshampoo. Et sikker valg for at undgå parfumer, farver og andre farlige kemikalier som dit hår ikke kan tåle.

Du finder vores EDEN shampoo i vores sorte sæbe- kollektion på vores webshop. Vi har andre spændende produkter som du kommer til at synes virkelig godt om. Vi er sikkert på, at du kommer til at blive glad for sorte sæber, da mange bliver utrolig glade for sæben, når de finder ud af, hvor effektivt og  behageligt og  skønt det er at bruge sæben. Du kommer hurtigt til at mærke forskellen mellem sorte sæber og andre konventionelle sæber du plejer at bruge. Da sorte sæber er  helt specielle og føles virkelig anderledes på håret og huden.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med vores EDEN sort sæbe hårshampoo. Et sikkert valg til en skøn øko hårvask.