Få bløde fødder med bentonit kaolin ler

Få bløde fødder med bentonit kaolin ler

Bentonit kaolin ler er en  sammensætning af aske lavet af vulkaner og den findes i aflejringer i undergrunden. Det har en meget høj procent af kalk, hvilket gør, at det er meget sundt for krop og hud. Det findes i flere varianter og farver, og smagen er anderledes afhængig af i hvilket land det er blevet udgravet.

Indfødte folkeslag over hele verden har kendt bentonit kaolin ler i tusindvis af år. Man anser bentonit kaolin ler som en naturlig kalk, der beskytter og heale kroppen.

Bentonit kaolin ler blev anvendt i generationer af det afrikanske folk til mange forskellige formål. Man bruger det både udvortes og indvortes. Bentonit ler bliver anvendt til at helbrede forskellige former for sygdomme, til skønhedspleje, og det bliver også  brugt til at lindre smerter og gener i kroppen.

 Sådan virker bentonit kaolin ler

Bentonit kaolin ler har  evnen til at fange giftstoffer og kemikalier i kroppen, så de kan blive skyllet ud, således at kroppen ikke absorberer dem. Det absorberer tungmetaller, toksiner, bakterier, svampe, frie radikaler fra kroppen. Det beskytter kroppen mod kemikalier og andre farlige stoffer.  Udover disse egenskaber indeholder bentonit leret mange gode næringsstoffer som mineraler, herunder calcium, magnesium, silica, natrium, kobber, jern og kalium.

Bentonit kaolin leret er spiselige, derfor kan man indtage det i form af drikke eller blot spiser den som tilskud til den daglige kost.

Det fjerner affald og toksiner i kroppen, da det i sin naturlige tilstand har negativt ladede molekyler. De fleste toksiner og tungmetaller har til gengæld  positivt ladede molekyler. Der sker en sammenslutning mellem molekylerne og på den måde fjernes toksiner, affald og gift fra kroppen.

Plej dine fødder med bentonit kaolin ler

Vores fødder er meget vigtige i hverdagen. De bærer os rundt hver eneste dag, så vi er i stand til at udføre vores gøremål og fornøjelser. Vi bør jo være taknemmelige for vores fødder og pleje dem som vores ansigtshud hver dag, men alligevel er fødderne det område i kroppen, vi forsømmer allermest.

Vis mere kærlighed til dine smukke fødder

Følg nedenstående anvisning to til tre gange om ugen for at opnå glade og sunde fødder.

  •  Tag fodbad i ca. 20 - 30 minutter for at blødgøre huden
  •   Tilsæt en halv kop bentonit kaolin ler. 
  • Husk at tørre fødderne grundigt, især mellem tæerne
  • Masser dine fødder med en fed creme som fx vores shea butter
  •  

    Dine fødder vil blive bløde og lækre. Da bentonit leret har evner til at fjerne bakterier og svamp, forebygger du også fodsvampe ved at bruge leret. Det fjerner også hård hud fra fødderne

    Du vil have en dejlig fornemmelse i dine fødder efter den pleje. Du vil endda sove rigtig godt den dag, da alle kroppens nerver samles lige præcis under fødderne. Ved at pleje og massere fødderne stimulerer du også andre dele af kroppen.