Få en ung og lækker hud uden rynker eller pigmenter med sheasmør

Få en ung og lækker hud uden rynker eller pigmenter med sheasmør

Sheasmør er fyldt med vitaminerne A og E. Det er en naturlig salve, som bliver anvendt i mange forskellige områder. Mange kosmetiske produkter er lavet på sheasmør på grund af at det er så rig næringsstoffer. I Afrika bruger man sheasmør til hudpleje, hår, madlavning og medicin.

I mit barndomshjem mangler vi aldrig sheasmør. Min familie havde en fast leverandør, som altid sørger for at levere sheasmør til vores hjem. Jeg husker hende som en slank og høj kvinde og mørkbrun hud. Hun var meget høj. Den anden ting jeg stadig tydeligt kan huske ved den kvinde er,at hendes hud skinnende altid på en meget flot både, som jeg ikke kunne sætte ord på. Jeg kan huske min mor plejer at sige, at hun har så flot hud, fordi hun bruger sheasmør hver dag .  

Sheasmør  ( Butyrospermum parkii) er et naturligt smør lavet af  sheatræets nødder. Nødderne presser man ud for at finde sheasmør. Sheatræet kommer oprindeligt fra det afrikanske kontinent. Det bliver kaldt Afrikas hellige træ. Træet er hjemmehørende især  i Central-og Vestafrika.

Men du finder sheatræ i mange andre lande på det afrikanske kontinent. 

Sheasmør indeholder A og E vitamin som behandler huden og giver huden alt det, den har behov for. Hvis du ønsker at holde din hud lækker og ung, bør du bruge sheasmør. Det er en naturlig rynkesalve og den er også god til at forebygge pigmenter og mørke pletter på huden.

Du kan med fordel bruge sheasmør et par gange om dagen for at opnå en flot  og ung hud. Sheasmør smelter lækkert, når det kommer i kontakt med din hud. Det har en naturlig og fin dufte. Det indeholder store mængder af vitaminerne A og E sammenlignet med andre plantebaserede olier. 

E-vitamin er fantastisk både for krop og hud. I vores krop fungerer E-vitamin som antioxidant, det fungerer som et indre konserveringsmiddel, som beskytter cellerne mod iltning. I denne artikel ønsker jeg at fokusere mere på, e-vitamins positive virkning på huden. 

E-vitamin giver fugt og elasticitet  og fungerer som et super anti-aging stof på huden. Det bekæmper hudbetændelser og beskytter din hud mod UV-stråling samt forebygger akne og eksem. Den plejer din hud og udjævner gamle ar på huden og giver dig en flot og sund hud.

E-vitamin er ligeledes fyldt med antioxidanter og bekæmper og beskytter din hud mod frie radikaler. Det reducerer skader fra frie radikaler og derfor bremser aldring af huden.

Sheasmør holder huden i glans, da det også er super rig på A-vitamin som har ligeledes en positiv indflydelse på huden.

Ifølge hudlæge og kosmetologer bekæmper a-vitamin både akne og rynker. Den er virkelig god til at udjævne fine linjer og rynker og øger hudens elasticitet for at modstå skader.

Du kan bruge sheasmør til at pleje, ansigt og krop. Ved brug af sheasmør sikrer du dig at bruge en naturlig ingrediens uden farlige kemikalier.

Det  er vigtigt at købe sheasmør i høj kvalitet for at få gavn af de fine næringsstoffer som det indeholder. På Naturelle.dk tilbyder vi kun høje kvalitet sheasmør produceret på den måde afrikanerne altid plejer at lave sheasmør på. Du kan finde alle vores forskellige typer af sheasmør i webshoppen. Vores sheasmør er 100% naturligt.