Flydende sort sæbe black soap til intimpleje

Flydende sort sæbe  black soap til intimpleje

Den flydende sort sæbe er perfekt til intimpleje. Den er specielt lavet til at pleje intimmiljøet for at fjerne lugt og bakterier. Vores intimsæbe er blevet anvendt af afrikanske kvinder til intimhygiejne i flere århundreder. Sæben bliver kaldt under navnet “ hemmeligheden”. Det er nødvendigt at pleje sig selv og det er noget som betyder meget for mange kvinder. Man lægger vægt på at dufte godt  fra intimmiljøet.

 Jeg synes udfordringen ligger ligeledes i at finde den rette intimsæbe, som passer til ens forventninger. Med vores flydende sort sæbe intimpleje får du et produkt som er 100% naturligt og indeholder håndlavede og økologiske ingredienser. Den er baseret på afrikanske urter, som bliver brugt traditionelt i afrikansk medicin til at pleje intimmiljøet.  Med vores sorte sæbe til intimpleje er du sikkert på at pleje dig selv med et godt produkt, som beskytter og plejer dit intimmiljø. 

Det er afgørende at pleje den sarte hud og at have en afbalanceret og sund intimhygiejne. Denne sæbe beskytter intimmiljøet og holder skedeåbningen stram og ren. Sæben er håndlavet og er fuldstændig uden farver eller duftstoffer. Den indeholder gode planteolier såsom kokosolie, sheasmør og kakaosmør der plejer og beskytter. Ved anvendelse af sæben vil intimmiljøet have en skøn og naturlig duft. 

Afrikansk sort sæbe er en naturlig og miljøvenlig sæbe, der er fremstillet fuldstændig med hænderne med omhu og kærlighed. Vores afrikanske sorte sæber indeholder ingen kaustisk soda som mange andre sæber indeholder.

De gamle afrikaneres filosofi var at skabe en ren og naturlig sæbe, der kun indeholder de naturlige ingredienser som man var  omgivet af. Ifølge de gamle afrikanere er sæben ikke blot plejende for huden og fjerner bumser og akne, men den heler både krop og sjæl.

Afrikanske urter til intimpleje

Vores sort sæbe til intimpleje indeholder urter som afrikanske kvinder bruger til at beskytte deres intimmiljø. Urterne  er helende og beskyttende. De fjerner ikke blot dårlig luft, men er med til at beskytte underlivet mod sygdomme og infektioner. Man siger i Afrika, at underliv er en kvindes vigtigste organ. Det hjælper ikke udelukkende til at have samleje og føde børn. Man påstår at, hvis dit underliv er i ubalance, er hele din krop kommer ligeledes i ubalance. Du vil mærke det gennem dit energiniveau og dit humør gennem dagen.

Derfor har man mange urter, som man anvender om morgenen for at behandle underlivet inden man starter dagen. I mange afrikanske kulturer bruger kvinderne urter om morgenen for at pleje deres underliv. Vi har tilføjet nogle af disse urter til vores flydende sorte sæber til intimpleje for at give helende effekt.  

Denne sæbe vil tage din intimpleje til et helt andet niveau som du aldrig har oplevet før. Du kommer til at have det behageligt i hele din krop efter, når du bruger sæben hver dag.