Hvordan laver du citronvand? Slukke din tørste med lækkert citronvand

Hvordan laver du citronvand? Slukke din tørste med lækkert citronvand

Den gode nyhed er at, i modsætning til mange andre frugter, er citroner nemt at få fat i året rundt. Du kan nemt købe citroner året rundt i alle supermarkeder. Hvis du er en af dem som elsker at handle på markeder eller små grønthandlere i den by du bor i, er det også perfekt. Citroner findes alle steder hvor der sælges frugt & grønt. Sørger for at købe gode mængder af citroner så du ikke mangler dem i dit hjem. Alene duften af citron i dit hjem vil frembringe positive vibe i hjemmet. 


Det er super nemt at lave citronvand og kræver blot at blande en smule citronsaft med frisk vand. Alt afhængig af hvordan du foretrækker dit citronvand. Der er nogen som kan lide det med stærk smag, andre let . Du tilføjer blot den mængde citronsaft som du lyster. Eksempelvis anbefaler jeg , at du bruger en halv citron eller en hel citron i dit citronvand. Vi lever i en træl verden, hvor de fleste mennesker ikke har så meget tid  at gøre godt med i deres hverdag. For at gøre din indtagelse af citronvand endnu nemmere i din travl dag, anbefaler, at du presser citronsaft i stor mængde og fryser dem ned i små isterningbakke. På den måde er det utrolig nemt at blot tage en lille citron terning i dit vand. Det er både opfriskende og sundt.

 

Citronvand behøver ikke at smage kedeligt.  Du kan med en stor fordel blandt citronvand med andre frugt & grønt og ingredienser for at skabe en bedre smag. Eksempelvis argurk, mynte og honning ect. Det er kun fantasien der sætter grænser. Prøv dig frem og nyd en af naturen vidunderlig ingrediens, citron :-)

Et par kopper citronvand om dagen er gavnligt for din krops sundhed.  Herunder deler jeg med dig min enkle citronvand opskrift, som enhver kan lave. Det er nemt at lave og indeholder kun to ingredienser, nemlig citron, agurk og vand.

Citronvand med argurksaft

Du har bruge for følgende ingredienser:

  • En halv citron
  • En halv argurk
  • 500ml vand

Pres saften ud af agurken og citronen og bland alle disse ingredienser sammen med 500 ml vand for at skabe citronvand. Det smager meget frisk. Du kan komme lidt rørsukker i dit citronvand hvis du lyster. Jeg er ikke så glad for sukker, derfor indeholder min citronvand ingen sukker.

Jeg håber du vil give dig en chance til at drikke citronvand om morgenen for at starte din dag. Husk , at det vil både give dig energi og vitalitet for at klare din dag meget nemmere. Din hud vil også blive utrolig glad for at du drikker citronvand, da alle de fantastiske antioxidanter som citron indeholder, vil give den mere glød og elektricitet. Antioxidanter er også godt til at styrke din krops helbred, eksempelvis vil du ikke nemt blive forkølet.

Selvom du bliver forkølet, vil du nemt komme af med det hurtigt. Da antioxidanter giver modstandsdygtighed til kroppen og dit immunforsvar bliver dygtigere til at håndtere infektioner og bakterier. Jeg vil afslutter den artikel ved at ønske dig held og lykke med din opdagelsesrejse på citronvand 🙂