Naturligt Smør Til Hudpleje - Shea Butter Sheasmør Beurre De Karité

Naturligt Smør Til Hudpleje - Shea Butter Sheasmør Beurre De Karité
Hvis du leder efter en rå creme, der plejer og beskytter din hud og samtidig har en naturlig duft og ingen konservering og farvestof, så skal du bruge vores sheasmør. Vi tilbyder sheasmør i absolut højeste kvalitet på markedet. Sheasmør er en naturlig salve, som er blevet presset fra sheanødderne. Den er 100% naturlig uden andre tilsætningsprodukter.

Du får en ren salve fra naturens hånd. Vores sheasmør har en dejlig cremet konsistens. Den smelter lige så snart, den kommer på huden. Desuden er duften naturlig og neutral. Sheasmør indeholder vitaminerne A og E. Den plejer, beskytter og blødgør huden. Sheasmør er en luksuriøs, naturlig creme. Du skal kun bruge en lille smule af den hver gang.

Du kan bruge den til at pleje hele din krop med. Sheasmør kan bruges til flere forskellige formål. Forsøg med sheasmør har givet gode resultater ved tør hud, solskader og eksem, især psoriasis. Sheasmør kan yderligere anvendes tit at forebygge og hele følgende ting: Hududslæt, insektstik, leverpletter, hårskæl, tørre og sprukne hæle, hårtab, små hudsår, hudrevner, hudbetændelse, forkølelsessår, muskeludmattelse, tørre hænder, tørre læber og kan desuden bruges til:

- at fremme sund hud - tørre hænder
- tør hud
- før og efter en hård træning - massage
- glidecreme