Sådan virker bentonit kaolin ler

Sådan virker bentonit kaolin ler

Bentonit kaolin ler er en  sammensætning af aske lavet af vulkaner og den findes i aflejringer i undergrunden. Det har en meget høj procent af kalk, hvilket gør, at det er meget sundt for krop og hud. Det findes i flere varianter og farver, og smagen er anderledes afhængig af i hvilket land det er blevet udgravet.

Indfødte folkeslag over hele verden har kendt bentonit kaolin ler i tusindvis af år. Man anser bentonit kaolin ler som en naturlig kalk, der beskytter og heale kroppen.

Bentonit kaolin ler blev anvendt i generationer af det afrikanske folk til mange forskellige formål. Man bruger det både udvortes og indvortes. Bentonit ler bliver anvendt til at helbrede forskellige former for sygdomme, til skønhedspleje, og det bliver også  brugt til at lindre smerter og gener i kroppen.

 Sådan virker bentonit kaolin ler

Bentonit kaolin ler har  evnen til at fange giftstoffer og kemikalier i kroppen, så de kan blive skyllet ud, således at kroppen ikke absorberer dem. Det absorberer tungmetaller, toksiner, bakterier, svampe, frie radikaler fra kroppen. Det beskytter kroppen mod kemikalier og andre farlige stoffer.  Udover disse egenskaber indeholder bentonit leret mange gode næringsstoffer som mineraler, herunder calcium, magnesium, silica, natrium, kobber, jern og kalium.

Bentonit kaolin leret er spiselige, derfor kan man indtage det i form af drikke eller blot spiser den som tilskud til den daglige kost.

Det fjerner affald og toksiner i kroppen, da det i sin naturlige tilstand har negativt ladede molekyler. De fleste toksiner og tungmetaller har til gengæld  positivt ladede molekyler. Der sker en sammenslutning mellem molekylerne og på den måde fjernes toksiner, affald og gift fra kroppen.

Bruges som ansigtsmaske og baby pulver

Du kan lave en lækker ansigtsmaske med bentonit kaolin ler , hvor du blander det med vand, aloe vera juice eller rosenvand. Det er fantastisk til at fjerne bakterier og toksiner, der findes på hudens overflade. Det reducerer akne, bumser, kontaktdermatitis og andre hudirritationer.

Bentonit er også  et alternativ til babypudder i stedet for det konventionelle pulver lavet på talkum.

Flere undersøgelser mistænker talkum for at være kræftfremkaldende. Når du bruger kaolin leret  som babypudder bruger du 100% rent naturligt pulver uden konserveringsmidler og anden tilsætning. Bentonit opsuger ikke blot fugtighed, men den heler og plejer din babys hud.

Du kan påføre leret på ethvert område på babyens hud, som viser tegn på irritationer.

Du kan også anvende det på babyens følsomme områder for at forebygge hudirritationer.

 I mange steder i Afrika bliver bentonit leret spist dagligt af især kvinder og gravide kvinder. Men den form af indtagelse af bentonit leret har eksisteret i Afrika i flere århundreder.  Man påstår  endda, at kvinder, der spiser leret under deres graviditet, føder sunde børn med stærke muskler.

På nedenstående billeder ser du hvordan det ser ud. Det ligner sten, men bliver spist i den tilstand. Det bliver meget blødt ligeså snart det får kontakt med mundvand. Efter spisning skal der indtages masser af vand.

Bentonit kaolin ler kan både købes i pulver og sten form, begge finder du på vores webshop under mineralske ler.

OBS !

Man bør ikke indtage en stor mængde af bentonit  ler, da den kan resultere i forstyrrelsen i fordøjelsen

Vi anbefaler, at du spiser 30 g. bentonit-ler dagligt og efterhånden  60 g. dagligt