Autentisk afrikansk sort sæbe - Black Soap

Afrikansk sort sæbe har været anvendt på det afrikanske kontinent i generationer. Sæben er særlig kendt blandt vestafrikanske folk. 100% naturlig sæbe uden konserveringsmidler, farve eller duftstoffer. Afrikansk sort sæbe er blandt verdens sundeste og mest helende sæber.

Sæben plejer hud og ansigt, og bekæmper psoriasis, akne, dermatitis, eksem og andre hudproblemer. Sæben fremhæver og udjævner hudens naturlige farve.

Mange gravide kvinder bruger sæben som kur under og efter graviditeten for at undgå tør hud, strækmærker og andre hudirritationer, der opstår under graviditeten på grund af hormonelle forandringer i kroppen.

Afrikansk sort sæbe er oprindeligt fra Nigeria. Den første produktion af sæben fandt sted blandt den befolkningsgruppe som hedder Yoruba. Det var kvinderne der producerede og solgte sæben i deres lokalsamfund. Kvinderne var handelskvinder, og derfor tog de til nabolandene som ligger omkring Nigeria for at sælge sæber og andre produkter. Således har de andre vestafrikanske lande fået kendskab til den sorte sæbe.

I dag bliver sæben stadig produceret i lokalsamfund i mange lande i Vestafrika. Kvinderne etablerer foreninger, hvor de hjælper hinanden med at producere sæber og andre skønhedsprodukter.

Der findes mange slags afrikanske sorte sæber, men de mest kendte afrikanske sorte sæber i Vestafrika i dag er dem fra Ghana og Nigeria. Men kvaliteten er forskellig.

Den kvalitet af afrikansk sort sæbe der bliver tilbudt på Naturelle.dk er fra Ghana. Produktet er fuldstændig håndlavet.

Vores sæbeproducenter er valgt på baggrund af sæbens kvalitet, hygiejne og omhu under fremstillingen af sæben samt kvindernes effektivitet og sammenhængskraft.

Kvinderne er dygtige og ressourcestærke. De har en stor ekspertise i fremstilling af sort sæbe, da fremtillingen er gået i arv i generation efter generation i deres lokalsamfund.

Køb sort afrikansk sæbe:

Sort afrikansk sæbe til ansigtspleje

Sort afrikansk sæbe til kropspleje

Sort afrikansk sæbe til intimpleje

Flydende afrikansk sort sæbe

Se hele varesortiment af afrikansk sort sæbe