RESPEKT FOR DEN GAMLE VISDOM

Naturkosmetik

Naturlig skønhedspleje

Mindre er mere ( less is more ) er den gennemgående filosofi bag vores produkter. Vi har respekt for den gamle visdom bag produktionen af naturlige og håndlavede produkter. En del af vores produkter er baserede på eller inspirerede af ældgamle afrikanske skønhedsopskrifter. Da vi mener, at håndlavede autentiske produkter er ren forkælelse for huden.

Vores produkter indeholder friske, næringsrige og rå ingredienser der plejer og heler huden. De fleste af ingredienserne er også fuldstændig håndlavede. Produkterne er effektive og du kan mærke en positiv forandring på din hud efter blot få dages anvendelse. Vores kald er at tilbyde den absolut højeste kvalitet af håndlavede produkter. Vi stræber efter at tilbyde vores kunder rene produkter med så få gode og effektive ingredienser som muligt. Da det er vigtigt for os, at vores kunder har klarhed omkring de ingredienser produkterne indeholder, så de kan tage deres købsvalg på baggrund af det. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores produkter. Det er afgørende for os, at produkterne er producerede med omhu og kærlighed. Vores produkter er rene og indeholder ikke kunstige dufte, plast, petroleum, alkohol, farvestoffer, sulfater, silikone og andre farlige ingredienser. Vi mener, at naturen er fuld af kærlighed til os mennesker. Den har allerede givet os de nødvendige ingredienser, vi har brug for til at pleje og beskytte vores hud. Vi arbejder derfor, hver eneste dag, på at finde de fineste og mest effektive ingredienser til produktionen af vores produkter.

Brugen af naturlige planteolier på huden er godt for hudens sundhed. Planteolier har vist sig at reducere rynker, fedt og urenheder, når de bruges korrekt. Naturlige planteolier har også gavnlige egenskaber hvor de danner en film eller beskyttende hinde over huden og hermed lukker fugten inde. De fleste planteolier indeholder en høj procent af antioxidanter, hvilket hjælper med at beskytte huden mod frie radikaler, som forårsager skade og aldring. Kvinder fra små samfund i mange lande i Afrika bruger altid planteolier i deres daglige skønhedsrutine. De mener, at anvendelse af planteolier på huden gør huden strammere, renere og giver færre rynker.

Sort sæbe til ansigtsplejeFå en pletfri og ensartet hud med afrikansk sort sæbe til ansigtspleje. Det er den perfekt sæbe til dem der elsker den ægte og rene vare. Sæben er fuldstændig håndlavet og indeholder mange gode planteolier, som plejer og heler huden. Den indeholder ingen parfumer eller tilsætningsstoffer.

Denne sæbe har været en skønhedshemmelighed i flere århundreder i mange Vestafrikanske lande.

Sæben fjerner bumser, akne, psoriasis og andre hudsygdomme.

Den er meget effektiv og du kan se forbedring af din hud få dage efter anvendelse.

Anvendelse af naturkosmetik

Vi anbefaler, at du afprøver nye produkter på et lille område på din hud, inden det tages i brug. På den måde kan du hurtigt iagttage hvis du er allergisk over for noget i produktet.

Alt vores naturkosmetik skal anvendes udvortes. Læs beskrivelsen meget grundigt inden brug.

Emballage

På nuværende tidspunkt arbejder vi på at gøre alt vores emballage miljøvenligt og genanvendeligt. En del af vores produkter har allerede denne emballage. Men ved de produkter som ikke har denne emballage anvender vi plastiktypen PP. Det er også den plastiktype man bruger til indpakning af fødevarer. Vores mål er kun at anvende miljøvenligt emballage til vores produkter. Det stræber vi efter at opnå i den kommende fremtid.