RESPEKT FOR DEN GAMLE VISDOM

RESPEKT FOR DEN GAMLE VISDOM

Håndlavede, autentiske og bæredygtige produkter

Mindre er mere ( less is more ) er den gennemgående filosofi bag vores produkter. Vi har respekt for den gamle visdom bag produktionen af naturlige og håndlavede produkter. En del af vores produkter er baserede på eller inspirerede af ældgamle afrikanske skønhedsopskrifter. Da vi mener, at håndlavede autentiske produkter er ren forkælelse for huden.Vores produkter indeholder friske, næringsrige og rå ingredienser der plejer og heler huden. De fleste af ingredienserne er også fuldstændig håndlavede. Produkterne er effektive og du kan mærke en positiv forandring på din hud efter blot få dages anvendelse.

Vores kald er at tilbyde den absolut højeste kvalitet af håndlavede produkter. Vi stræber efter at tilbyde vores kunder rene produkter med så få gode og effektive ingredienser som muligt. Da det er vigtigt for os, at vores kunder har klarhed omkring de ingredienser produkterne indeholder, så de kan tage deres købsvalg på baggrund af det. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores produkter. Det er afgørende for os, at produkterne er producerede med omhu og kærlighed. Vores produkter er rene og indeholder ikke kunstige dufte, plast, petroleum, alkohol, farvestoffer, sulfater, silikone og andre farlige ingredienser. Vi mener, at naturen er fuld af kærlighed til os mennesker. Den har allerede givet os de nødvendige ingredienser, vi har brug for til at pleje og beskytte vores hud. Vi arbejder derfor, hver eneste dag, på at finde de fineste og mest effektive ingredienser til produktionen af vores produkter.Brugen af naturlige planteolier på huden er godt for hudens sundhed.

Planteolier har vist sig at reducere rynker, fedt og urenheder, når de bruges korrekt. Naturlige planteolier har også gavnlige egenskaber hvor de danner en film eller beskyttende hinde over huden og hermed lukker fugten inde. De fleste planteolier indeholder en høj procent af antioxidanter, hvilket hjælper med at beskytte huden mod frie radikaler, som forårsager skade og aldring. Kvinder fra små samfund i mange lande i Afrika bruger altid planteolier i deres daglige skønhedsrutine. De mener, at anvendelse af planteolier på huden gør huden strammere, renere og giver færre rynker.

sort-sæbe-ansigtspleje-økologiske-naturelledk.png__PID:834c70f6-6554-4503-aeaf-051ef2929143

Den vigtigste ved hudpleje er den sæbe du bruger

Det vigtigste ved hudpleje er den sæbe du bruger. Derfor anbefaler vi dig at bruge den mest næringsrige, naturlige og blideste sæbe, som findes på markedet, nemlig afrikansk sorte sæbe. Med afrikanske sorte sæber bliver din hud friskere, sundere og smukkere end nogensinde før.

Naturelle.dk har specialiseret sig i produktion og salg af naturlige, bæredygtige afrikanske sorte sæber til hudpleje i mere end 10 år. Alle vores afrikanske sorte sæber er håndlavede og ingredienserne, som sæberne indeholder er naturlige, rå og uraffinerede. Ingredienserne bevarer derfor en høj procentdel af vitaminer og antioxidanter.

Selve produktionen af vores afrikanske sorte sæber baseret på ældgamle afrikanske opskrifter. Opskrifterne er givet fra generation til generation helt op til i dag.

Den rigtige ansigtssæbe er starten på den enestående hudplejerutine.

Sorte sæber til ansigtspleje giver ansigtet en blid og dybdegående renselse, der opløser rester af make-up, stivnet hudfedt og urenheder i poreåbningerne. Således at den efterfølgende påførelse af fugtighedscreme og olie indtrænger huden nemmere.Vores sorte sæber til ansigtspleje modvirker rynker og gør huden fugtig, blød og smidig. For at opnå og bevare en smuk, spændstig og ungdommeligt glat ansigtshud er det vigtigt at holde huden ren og sund. Med vores sorte sæber til ansigtspleje kan du vaske din ansigtshud med håndlavede og næringsrige sæber som plejer og heler din hud.

Vores sorte sæber til kropspleje opstrammer og giver huden, liv og vitalitet. Din hud bliver flot, modstandsdygtig og samtidig undgår du appelsinhud samt strækmærker. Du kan bruge sæben sammen med vores afrikansk netsvamp i 100% egyptisk bomuld som eksfolierer huden på en blød og behagelig måde.Med vores hårshampoo får du mulighed for at vaske dit hår på en bæredygtig måde.

EDEN sort sæbe shampoo er en naturlig, økologisk & parfumefri shampoo. Det er det rette produkt til dig som ønsker at forkæle dit hår med en shampoo baseret på rene, håndlavede og økologiske ingredienser.Vores EDEN sort sæbe shampoo indeholder ingen ammoniak eller andre skadelige kemikalier. Find alle vores afrikanske sorte sæber her.

Vi er tro mod visdommen og den gamle fremstillingsmetode af håndlavede sorte sæber, som er anvendt i flere århundreder i Vestafrika.

Tro mod vores afrikanske tradition for den gamle fremstillingsmetode af håndlavede sorte sæber, går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores sorte sæber.
Vores sorte sæber er produceret med en helt særlig og gammel teknik, som gør, at den føles skånsomt og dejligt på huden.

Vi garanterer topkvalitet sorte sæber, baseret på ældgamle opskrifter fra de gamle vestafrikanere.Vores sorte sæbe er ikke blot en sæbe; det er en kulturel oplevelse, som bringer ældgamle skønhedsritualer fra Vestafrika ind i den moderne hudpleje.

Desuden indeholder sæben masser af vitaminer og mineraler som opstrammer, renser, plejer og heler huden.

Vores sorte sæber er fri for kunstige tilsætningsstoffer og farvestoffer.

Nyd naturens autentiske duft og den magiske touch af vores afrikanske sorte sæbe, som giver din hud næring og velvære !

En hurtig hårvækst med vores chebeprodukter

Chebe hair growth er den perfekte hårserum, når du ønsker at vækste dit hår hurtigt og effektivt. Chebe hair growth er et velduftende hårserum som plejer, heler og giver hurtig hårvækst til håret. Det dufter friskt og dejligt af søde og behagelige citrusdufte. Chebe er en blanding af specielle afrikanske urter, som kvinder fra det afrikanske land Tchad har anvendt i generationer for at opnå langt, blødt og lækkert hår.

Det er et sandt mirakelprodukt for dit hår.Chebe fugter og giver næring til håret. Den tilfører håret de nødvendige vitaminer, så det kan få ro til at vokse hurtigt, stærkt og blive fyldigt. Den fjerner hårskæl og betændelser fra hårbunden. ​​Scalp therapy serum ( hovedbundspleje) er et naturprodukt som heler din hovedbund.

Den fjerner betændelser for at forhindre hudsygdomme, som kan ramme hovedbunden. Den beskytter dig også mod hårskæl, hårtab, kløe i håret og lus.Hovedbunds sundhed er vigtig for et sundt hår. Derfor bør du anskaffe dig et vores scalp therapy serum for at forkæle din hovedbund.

 Chebe hair growth er et velduftende hårserum som plejer, heler og giver hurtig hårvækst til håret. Det dufter friskt og dejligt af søde og behagelige citrusdufte. 

RÅ INGREDIENSER

Er du vild med at lave dine egne hudplejeprodukter?

Find alle rå ingredienser som er fyldt med vitaminer og antioxidanter. Vores ingredienser vil hjælpe dig med at skabe næringsrige hudplejeprodukter som kommer din hud til gavn. Det bedste ved at lave dine egne produkter er simpelthen, at du har indsigt i, hvad du smører på din hud. Huden er jo kroppens største organ og det du smører på din hud har betydning og påvirker dine indre organer.

naturelle-ægte-håndlavede-produkter.png__PID:cd96c96b-2457-444f-ac43-d47bfb770022

Æteriske olier er vidunderlige kilder til aromaterapi og velvære til krop og sjæl

Æteriske olier er vidunderlige kilder til aromaterapi og velvære til krop og sjæl. Olien er velduftende, koncentreret, aromatisk, flygtig væske sammensat af små olielignende molekyler. Det kaldes æteriske “olier”, men i princippet indeholder de ingen fedtstoffer i samme omfang som planteolier. Æteriske olier udvindes af planter, frøer, barker, skræller, rødder, kronblade af blomster, osv. Olien er ekstraheret enten ved destillation eller koldpresset. Æteriske olier bruges til at lave naturlige parfumer og tilføjer duft til hudpleje og naturlige kosmetiske produkter. Du kan også tilføje et par dråber æteriske olier til en duftdispenser til at skabe en bestemt atmosfære, for at forhindre forkølelse eller blot at opfriske luften. Du kan også bruge æteriske olier i bad, og fodbad. For at stimulere blodcirkulationen kan man med fordel tilføje dem i massage- og andre hudplejeolier. Æteriske olier er meget koncentrerede ingredienser, derfor er det meget vigtigt at bruge dem med omhu. Kig altid efter den dosering som er angivet på brugsanvisningen.

Vegetabilske olier og smør beskytter huden, holder den blød, smidig og stærk

I tusindvis af år har menneskeheden gjort brug af vegetabilske olier og fedtstoffer i hudpleje og medicinalbranchen. Forskellige planteolier er brugt afhængig af de næringsstoffer såsom vitaminer, mineraler og antioxidanter som de indeholder. Planteolier beskytter huden, holder den blød, smidig og hjælper den til at forblive stærk, sund og smuk. De takker naturen for de vidunderlige planteolier som mennesker har nu adgang til at pleje vores hud og bevare et godt helbred.Planteolier til hudpleje, vegetabilsk sheasmør & body butter er virkelig must have hudplejeprodukter. De absorberes let og giver den rette energi til både din krop & hud. Huden har behov for at skabe nye celler og andre vigtige processer i kroppen. De fleste vegetabilske olier og smør indeholder vitaminer, som er nødvendige og vigtige for huden. Der er provitamin, A, D , C & E vitaminer. De har evnen til at stimulere huden, så den har mulighed for at fungere godt samt skabe en bedre blodcirkulation. De blødgør og giver huden en fast elastisk og gennemfugtet overflade. De indeholder de essentielle fedtsyrer, så er det jo klart, at disse planteolier, vegetabilske sheasmør og body butter hjælper huden til at fungere godt.Sheasmør eller beurre de karité giver en godt gennemfugtet, blød, smidig og elastisk hud. Sheasmør er en frisk koldpresset salve fra de afrikanske sheanødder. I generationer har de gamle afrikanere anvendt sheasmør til at pleje hud, hår, underliv, læber, ansigt (for at forebygge rynker), madlavning osv. . Listen er lang, men Sheasmør er et must have produkt til vinterhalvåret for at pleje, hele og give fugt til huden. Du kan hjælpe din hud til at klare sig fantastisk gennem vinteren med vores naturlige og rene sheasmør. Vores Borututu sheasmør er fyldt med antioxidanter og vitaminer som giver huden en ungdommelig elastisk, fast struktur og modvirker tørhed. Ydermere mindsker den rynker og skarpe linjer.

Skintonic er styrkende, uden alkohol og virker øjeblikkeligt beroligende på huden

Skintonic er en væsentlig del af det tredje trin i den daglige rutine. Skintonic påføres efter rensning af huden med renseolie og sort sæbe til ansigtspleje og efterfølgende bruger man Skintonic eller vores rosenvand. Det virker som astringerende, rensende, lukker porerne og reducerer rynkerne. Samt beskytter huden mod støv og snavs. Tonere kan også bruges til at desinficere og opfriske huden. Det påføres nemt med vat eller kan du spraye den i ansigtet. Det føles virkelig friskt og dejligt på huden, samt beskytter huden mod de frie radikaler, stress, og aldersforandringer i et forurenet miljø.

100% naturlige pulvere til hud-og hårpleje

Naturelle.dk tilbyder også 100% naturlige pulvere til hud-og hårpleje, med disse fantastiske produkter baseret urter, planter, barker som naturfolk har anvendt i flere århundreder til hud-og hårpleje er nu tilgængelig for dig. Gå til opdagelser af vores næringsrige og bæredygtige naturlige pulvere.På Naturelle.dk finder du lækre naturlige hårshampoo, hårmasker , hårolier og Chebe hårserum til hårværkst til at hjælpe dig med at opnå sundt, voluminøst, fyldigt, langt og blødt. I århundreder har man vidst, at visse planter indeholdt stoffer, der havde en positiv indvirkning på det menneskelige organisme - både indvortes og udvortes. Eksempelvis har folk i Indien og mange lande på det afrikanske kontinent brugt urter og planter som shampoo, hårmaske, hårbalsam og til hårvækst. Eksempelvis har vi shikakai som er en naturlig shampoo og hårmaske. I Indien er Amlapulver en meget populær naturlig hårpleje ingrediens. Det er ofte brugt af både mænd og kvinder til hårpleje. Amlapulver er meget rig på antioxidanter og C-vitamin. Du kan booste dit hår med masser af vitaminer og næringsstoffer med vores hårvitamin som er baseret på amlapulver, arnikapulver, bramhipulver, shikakai og bramhi. For at opnå fyldigt, flot, langt og voluminøst hår har kvinder fra det afrikanske lande, Tchad brugt chebe for at pleje deres hår. Nu har du mulighed for at få fingrene i chebeprodukter for at pleje og vækste dit hår på en naturlig og bæredygtig måde. 

Mineralsk ler


En ansigtsmaske er en fantastisk god skønhedskur. Vores hud bliver udsat for lidt af hvert fx sol, stress og usunde fødevarer. Ellers har du måske helt forsømt din hud på grund af manglende tid. Hvis det førnævnte er tilfældet, er ansigtsmasker ideelt at bruge, når din hud har brug for en ekstra god behandling. Du kan også tage ansigtsmasken i brug, for at opfriske din hud før du tager til en fest. Anvendelsen af Mineralsk ler går tilbage i oldtiden, og det bliver brugt til hudpleje i alle kulturer og samfund. Mineralsk ler er virkelig godt til at stimulere blodcirkulationen, fjerne affaldsstoffer og styrke huden.Du kan bruge Mineralske ler til at lave en lækker ansigtsmaske. Du kan tilføje olier, æteriske olier eller rosenvand til din ansigtsmaske for at tilføje yderligere fugt og antioxidanter. Her finder du forskellige opskrifter til vores mineralske ler. Vores opskrifter for lermaske er baseret på ler, vand eller rosenvand. Hvori andre ingredienser tilføjes.

Vitaminrig serum

Gold serum er en særlig vitaminrig serum som du kan bruge til at pleje din ansigtshud dagligt. Det er det reneste og mest koncentrerede serum til ansigtet. Det plejer ansigtet og halsen giver huden en ungdommelig glans og elasticitet. Når du bruger den dagligt, mindsker den rynker og skarpe linjer. Serummet er fyldt med antioxidanter, som beskytter huden mod de fri radikaler, stress og alderforandringer. Poserne og de mørke rande under øjnene bliver mindre synlige.

ANVENDELSE AF NATURKOSMETIK

Vi anbefaler, at du afprøver nye produkter på et lille område på din hud, inden det tages i brug. På den måde kan du hurtigt iagttage hvis du er allergisk over for noget i produktet.Alt vores naturkosmetik skal anvendes udvortes. Læs beskrivelsen meget grundigt inden brug.

naturkosmetik-naturelledk.png__PID:194f4423-aa67-4199-95c2-4c62dbaadc95

Emballage

På nuværende tidspunkt arbejder vi på at gøre alt vores emballage miljøvenligt og genanvendeligt. En del af vores produkter har allerede denne emballage. Men ved de produkter som ikke har denne emballage anvender vi plastiktypen PP. Det er også den plastiktype man bruger til indpakning af fødevarer. Vores mål er kun at anvende miljøvenligt emballage til vores produkter. Det stræber vi efter at opnå i den kommende fremtid.