Sort sæbe til ansigtspleje

Sort sæbe til ansigtspleje

Afrikansk sort sæbe til ansigtspleje. Denne sorte sæbe er produceret på ældgamle afrikanske skønhedsopskrifter. Sæben er håndlavet og er fuldstændig uden konserveringsmidler, farver eller duftstoffer. Sæben plejer din hud og forebygger rynker.

Anvendelse: Bruges til ansigtspleje. Sæben skummer og har en dybderensende, men mild og fugtgivende effekt, som efterlader huden blød og lækker. Du kan bruge sæben morgen og aften. Du skal fugte sæben med vand, skumme den op og massere den grundigt ind i ansigtet og på halsen. Vask sæben af med lunkent vand. Påfør derefter toner, dagcreme eller natcreme.

En god renserutine er med til at fjerne døde hudceller og får huden til at se frisk og sund ud.

Fjerner effektivt makeup: Afrikansk sort sæbe til ansigtspleje fjerner din makeup og urenheder på huden. Du behøver ikke at skrubbe eller anvende flere produkter, da sæben dybderenser dit ansigt. Sæben minimerer fine linier og forebygger rynker.

Til børn og voksne med sensitiv hud:Sæben kan også bruges til brusebad eller karbad, hvis man har en meget sensitiv hud. Børn fra 0 år og opefter kan også anvende sæben.

Opbevaring: Sæben skal opbevares tørt. Da sort sæbe absorberer vand, lad det ikke sidde i vand efter brug. Der må ikke komme vand i opbevaringsbøtten som sæben kommer i. Sørg for at fjerne vand fra bøtten, hvis der skulle komme vand i efter anvendelse.

Vi sælger den absolut originale sorte afrikanske sæbe. Vores sorte sæber er produceret på respekt for de traditionelle afrikanske skønhedsopskrifter.

Der er mange sorte sæber på markedet. Du skal blot være opmærksom på, at den originale sorte sæbe ikke har sort farve, men BRUN.