Få et hvidt og smukt smil ved at bruge kaolin ler, aktivt kul og bagepulver til at blege tænderne

Få et hvidt og smukt smil ved at bruge kaolin ler, aktivt kul og bagepulver til at blege tænderne

Alle ønsker at se godt ud og have et hvidt smil. I denne artikel giver jeg dig nogle tips til nogle fede ingredienser som vil hjælpe dig til at opnå lysere tænder.  Vi lever i en moderne verden, hvor der ligger meget mere vægt på hvordan vi ser ud. Vi deler masser af billeder af os på sociale medier. Det er afgørende for utrolig mange mennesker at se godt ud på billederne. Vores tænder er ikke ekskluderet, da når vi smiler, ser man jo vores tænder. Desværre forholder det sig således, at mange af vores drikkevarer eksempelvis kaffe eller cola og mange andre giver misfarvning til vores tænder. Vores alder har betydning, om vores tænder er hvide eller misfarvede. Det er blot en naturlig tilgang af livet. Jo ældre vi bliver, desto misfarvede bliver tænderne. 

 Tandblegning har vist sig at være en af de mest populære tandbehandlinger på verdensplan. Tænder  er meget vigtigt, de hjælper os  ikke kun med at tale, spise og holde nerverne sammen. De giver også velvære, da vi bruger dem til at smile og viser vores følelser. I modsætning til hvad  mange moderne mennesker tror, at vores tænder desværre ikke naturligt hvide, men de er gule eller grå. Du behøver derfor ikke at bearbejde dig selv, hvis dine tænder ikke er meget hvide. Det er helt naturligt at have gule eller grå tænder.

 Herunder vil jeg give dig tre ingredienser du kan bruge for at holde dine tænder lysere: 

 Kaolin ler 

Kaolin er rig på mineraler og naturlige blegemidler som har evner til at gøre dine tænder lysere. Det er ligeledes antibakterielt, derfor fjerner det også dårlig ånde og forebygger huller og øger mundhygiejne. 

Kaolin ler  indeholder kalcium, zink og magnesium som styrke dine tænder. Når du bruger kaolin ler til at børste dine tænder regelmæssigt, forhindrer det huller i tænderne og andre tandproblemer.

Du skal blot blande en lille spiseskefuld leret med vand og bruge den til at børste dine tænder. Du bruger leret efter din almindelige tandbørstning med din tandpasta.  Jeg synes det er en god ide at gøre det før man går i seng, så leret kan arbejde på dine tænder mens du sover.

Bagepulver

Bagepulver ligger under listen af ingredienser som bleger tænder lysere. Det er effektivt til at fjerne plak og misfarvninger fra tænderne.

For at bruge den skal du blot blande to skefulde vand med en teskefuld bagepulver. 

Børst dine tænder med blandingen et par gange om ugen for at opnå det bedste resultat. 

Aktivt kul

Aktivt kul bruges til mange andre ting ud over fordøjelsesbesvær. Du kan bruge den til at børste dine tænder. Den er effektiv til at fjerne pletter, plak og madpartikler fra dine tænder. Den absorberer ligeledes toksiner og bakterier, som misfarver dine tænder.

Du skal blot bruge den til at børste din tænder som almindelig tandpasta og skylle godt med rent vand. 

OBS! Det er vigtigt, at du ikke overforbruger aktiv kul til at børste dine tænder. Overforbruget kan skade dine tænder. 

De muligheder jeg har givet i artiklen er effektive, men midlertidig. Hvis du leder efter muligheden for at blege dine tænder med længerevarende resultater, anbefaler jeg at kontakte din tandlæge for at få hjælp der.