Fem fordele ved at drikke citronvand

Fem fordele ved at drikke citronvand

Jeg håber du har læst min artikel, som omhandler fordelene ved citronvand - Afgifter din krop med citronvand. I artiklen skrev jeg om hvordan jeg opdagede citronvand på en ny måde på min ferie i Jerusalem i Israel. Jeg kom ligeledes ind på hvorfor det er så vigtigt at starte sin dag med at drikke citronvand. Citronvand er almindeligt kendt i mange kulturer i verden.  Citroner bliver brugt til at heale og styrke  kroppen. I denne artikel vil jeg fortælle dig syv fordele som citronvand giver os i  hverdagen. 

Citronvand er godt for fordøjelsen

Citronvand er godt for fordøjelsen. Det forholder sig sådan, da det naturlige syre som befinder sig i maven ligner citronvand, og  maven har derfor  tendensen til at snyde leveren til at producere galde og  sætter maven i gang gennem din krop og mavetarmen. Citronvand hjælper dig ligeledes med at gøre dig mindre oppustet, lindre forstoppelse og afgifter din krop på en naturlig måde. Citronvand bliver også betegnet som vanddrivende middel, hvilket betyder, at den øger udskillelsen af urin.

Giver dig en flot hud

Citron indeholder en høj procent af C-vitamin. Antioxidanterne hjælper med at danne et beskyttende skjold omkring cellen. De skadelige frie radikaler kan ikke trænge igennem din hud, derfor holder citronvand din hud frisk og hjælper med at bremse aldringsprocessen. Når du drikker nok citronvand, øger du markant indholdet af C-vitamin i din krop. Dette sætter i gang  med at producere kollagen, som er afgørende for at gøre huden ung og flot, da den udjævner de fine linjer i ansigtet. Flere undersøgelser har påvist, at indtagelse af C-vitamin giver yngre hud og færre rynker.

Citronvand giver nedgang i vægten

Når du drikker citronvand til din morgenmad vil du mærke, at du ikke bliver sulten, som du ellers plejer i løbet af dagen. Sultfølelsen formindsker markant og dette vil hjælpe dit vægttab. Den bedste måde at tabe sig på er at drikke nok vand hele dagen igennem. Du bliver godt hydreret og det er et af de elementer som fører til vægttab. Når fokuseret på at drikke citronvand bliver din krop ikke kun hydreret, men det kan også reducere kalorier, som vil have positiv indvirkning på dit vægttab.

Høj energi for at klare dagen

Citronvand er energiboost for kroppen. Derfor er det en god idé at drikke citronvand om morgenen for at holde energiniveauet højt.

Duften med citron reducerer stress og giver dig et godt humør allerede fra morgenstunden. Du vil høj sandsynlighed få en skøn dag fyldt med positive vibes og energi  på toppen🙂

Et stærkt immunforsvar

Citron indeholder en høj procent af C-vitamin. Det er en af de vitaminer som har mange gode funktioner i kroppen som bibeholder vores krop stærk. C-vitamin tager også æren for at opbygge stærkere immunitet. Når du indtager nok C-vitamin, bliver din luftvejsinfektion som forkølelse varighed kortere end normalt. 

Det er en god idé at inddrage citroner i din daglige kost,så du  forebygge funktioner før symptomer begynder.

 

Citroner har fantastiske dufte og udover duften indeholder de mange gode næringsstoffer som især C-vitaminer som beskytter som krop mod infektioner. Citron indeholder også antioxidanter som plejer huden. Jeg håber du køber citroner næste gang du handler ind, det er værd at inddrage den i din daglige kost.