Plej din ansigtshud med naturlig, håndlavet og parfumefri afrikansk sæbe

Plej din ansigtshud med naturlig, håndlavet og parfumefri afrikansk sæbe

Ansigtsbehandling er noget som alle bekymrer sig for uanset hvor man befinder sig på kloden. Om man lever i en lille landsby på det afrikanske kontinent eller i en storby i Europa, er ansigtsbehandling vigtigt for ens velvære. Det er vigtigt, da ansigtet er det første, man hilser på, når man møder en person. Både mænd og kvinder ønsker at vide, hvordan de kan opretholde deres ansigt flot og livligt. Det er vigtigt at pleje din hud, så den bliver ved med at se sundt og frisk ud. Der er følgende hudtyper: normal, fedtet, tør, sensitiv og kombineret hudtype.  kombineret hudtype er tilstanden hvor huden er tør på kinder og pande og lidt fedtet på næse og hage. De fleste unge har tendens til at have normalt hudtype end ældre mennesker.  Solen er vores huds værste fjender. Solen afgiver UV-stråling, som overhovedet ikke er godt for hudens sundhed. Derfor er det  væsentligt at du beskytter din hud mod solen ved at bruge serum og creme som værner om din hud.

Du skal passe på solens stråler, for det kan være årsag til soleksem og hudkræft. Derfor er der mulighed for at få testet sin hudtype, så man kan finde ud af , hvilken solfaktor der passer.

Hud er kroppens største organ. Den beskytter os mod mikrober og indeholder elementer som regulerer kroppens temperatur, såsom følelsen af varme og kolde. 

Al god ansigtspleje starter med rens, så du bør have et godt renseprodukt, der renser mildt og effektivt. Brug afrikansk sort sæbe til ansigtspleje for at rense og pleje din ansigtshud. Du vil opnå det perfekte hudbillede med en fin, glat, spændstig og ren.

Naturelle.dk har specialiseret sig i produktion og salg af økologiske & autentiske afrikanske sorte sæber til hudpleje i mere end 10 år.  Find vores sorte sæber til ansigtspleje herunder. Klik på linket for at se vores sorte sæber til ansigtspleje. https://www.naturelle.dk/collections/sort-saebe-til-ansigtspleje