Gode råd til den effektive ansigtsbehandling

Gode råd til den effektive ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling er noget som alle bekymrer sig for uanset hvor man befinder sig på kloden. Om man lever i en lille landsby i Asien eller i en storby i Europa, er ansigtsbehandling vigtigt for ens velvære. Det er vigtigt, da ansigtet er det første, man hilser på, når man møder en person. Både mænd og kvinder ønsker at vide, hvordan de kan opretholde deres ansigt flot og livligt. Det er vigtigt at pleje din hud, så den bliver ved med at se sundt og frisk ud.

Der er følgende hudtyper: normal, fedtet, tør, sensitiv og kombineret hudtype. Den kombinerede hudtype er den  tilstand hvor huden er tør på kinder og pande og lidt fedtet på næse og hage. De fleste unge har tendens til at have normalt hudtype end ældre mennesker. 

Solen er vores huds værste fjender. Solen afgiver UV-stråling, som overhovedet ikke er godt for hudens sundhed. Derfor er det  væsentligt at du beskytter din hud mod solen ved at bruge serum og creme som værner om din hud. Du skal passe på solens stråler, for det kan være årsag til soleksem og hudkræft. Derfor er der mulighed for at få testet sin hudtype, så man kan finde ud af , hvilken solfaktor der passer.

Hud er kroppens største organ. Den beskytter os mod mikrober og indeholder elementer som regulerer kroppens temperatur, såsom følelsen af varme og kolde. 

Hudbehandling

Det du spiser, har betydning for din huds sundhed. En sund kost er afgørende for at opretholde og forbedre hudens sundhed. Sundhed handler ikke kun om at undgå sygdomme. Det drejer sig også om det fysiske, psykiske og sociale velvære. Der er fem hudtyper: fedtet, tør, normal og sensitiv og kombineret. Det er almindeligt at have en sensitiv hud i kombination af de fire andre hudtyper.

Den  tørre hudtype

Den tørre hudtype har tendens til at være dehydreret, og mangler fugt. Den mangler elasticitet og er ekstremt sensitiv for sol, luft og koldt vejr.

     Behandling

 Den fedtet hudtype

Fedtet hud har normalt meget glans efter rensning. Porerne er store og huden har tilbøjelighed til at få bumser, hudorme og andre hudtyper. Huden har tendens til at samle snavs inde i sig i forhold til tør hud.

Behandling

 • Rens din hud med ansigtsrenser baseret på olie. Dette vil beskytte hudens naturlig under rensning . 

 Den normal hudtype

Normal hud har en blandet hudtype. Hudens tilstand kan være tør på kinder og pande og lidt fedtet på næse og have. Du har også normal hudtype hvis huden ændrer sig lidt afhængig af årstiderne. 

 • Vask din hud dagligt med vores flydende sort sæbe til ansigtspleje
 •  Brug  en alkoholfri skintonic for at lukke porerne. 
 • Brug flere gange dagligt  en rig ansigtscreme eller ansigtsolie.
 • Husk at bruge solcreme til ansigt om morgenen
 • Eksfoliere  huden 1 gang om ugen
 • Brug ansigtsmaske ugentligt

Den kombinerede hud 

Det er en hudtype, som består af to ekstreme hudtyper på ét ansigt. Situationen opstår, når der er både akne, olie i forskellige områder på huden og den er meget generelt tør. 

 • Rens din hud morgen og aften - Brug gerne flydende sort sæbe til ansigtspleje for at vaske dit ansigt
 • Brug  en alkoholfri skintonic for at lukke porerne.
 • Brug  en rig ansigtscreme eller ansigtsolie.
 • Husk at bruge solcreme til ansigt om morgenen
 • Eksfoliere  huden 2-3 pr uge
 • Brug ansigtsmaske ugentligt

Den sensitive hud

Sensitiv hud er den hudtype som er meget følsom over for sol, vind og koldt vejr. Følsomheden kan vise sig i form af udslæt, rødmer, inflammation, akne og andre hudsygdomme. Sensitiv hud er generelt en tilstand, hvor huden er  følsom ydre omstændigheder.

Behandling

Når du har sensitiv hud, skal du bruge hudplejeprodukter som ikke indeholder parfume og ikke er allergifremkaldende. Rens, tone, fugt din hud med naturlige og miljøvenlige produkter. Det er afgørende for din hud , at du bruger beroligende produkter . Du kan kigge på følgende ingredienser, når du køber hudplejeprodukter: Aloe vera, rosemarie, lavender, kokosolie, kamfer, kaolin, ler, timian, grøn te, urter etc.

Behandling

 • Brug  en alkoholfri skintonic for at lukke porerne. Rosenvand  er ideelt, da det indeholder ingen parfume.
 • Brug  en alkohol- og parfumefri  ansigtscreme eller ansigtsolie .
 •  Smør din hud flere gange om dagen for at holde huden fugtig og for at undgå tørhed.
 • Brug  ansigtsmaske baseret på beroligende ingredienser. Du kan med fordel brug vores rosenpulver til din  ansigtsmaske