Kaolin ler er mild og god til den effektiv ansigtspleje

Kaolin ler er mild og god til den effektiv ansigtspleje

Til ansigtspleje

Hvidt kaolin ler er en fantastisk ingrediens til ansigtspleje. Det er det mest milde af al mineral ler, og derfor er den især egnet til følsom og sart hud. Kaolin ler er rig på silicium og aluminium silicat.

Det behandler og heler huden, og er effektivt mod aldring og forebygger rynker. Hvis du ofte bruger det hvide ler som lermaske til ansigtet, vil du opleve, at den afbleger og udjævner din hud, så den bliver ensartet og lækkert. Kaolin ler giver desuden en sund og glansfuld hud, da det stimulerer blodcirkulationen i huden. Hvis du har en meget sensitiv hud, er dette mineralsk ler det rette for dig.

Det absorberer olier  og snavs fra huden og renser porerne og forhindrer hudorme. Derfor bliver den effektiv, bliver brugt mod akne og bumser.

Det hvide kaolin bliver anvendt til flere forskellige formål rundt omkring i verden:

Hvidt kaolin bliver brugt til at helbrede kronisk mavesår

I Afrika anvender man det hvide kaolin mod  kronisk mavesår. Man kombinerer også den med andre urter, planter og ingredienser for at helbrede mange andre sygdomme.

Man har brugt det hvide kaolin til at  helbrede sygdomme i  flere århundreder i Afrika.

Lindrer solskoldning

Det er vigtigt ikke at tage for meget, da solskoldning ødelægger hudens celler og kan derfor føre til alvorlige hudsygdomme. Du kan bruge det hvide kaolin ler for at lindre smerten ved at blande det med lidt vand og smøre det på din krop. Det virker beroligende på huden. 

Gravide kvinder spiser den for at stoppe kvalme

Det hvide kaolin ler er en kendt ingrediens som bliver spist af gravide kvinder for at stoppe morgenkvalme under graviditet. Man skal være opmærksom på, at det kun er  en speciel behandlet hvidt ler som bør spises. Kaolin, som må spises, går igennem ekstra behandling før man skal indtage det.

Kaolin ler som baby pulver

Det hvide kaolin bliver brugt som baby pulver i stedet for hvidt pulver lavet på talkum. 

Flere undersøgelser mistænker talkum for at være kræftfremkaldende.

Når du bruger det hvide kaolin som baby pulver, bruger du 100% rent naturligt pulver uden konserveringsmidler og anden tilsætning. Det hvide kaolin opsuger ikke blot fugtighed, men den heler og plejer din babys hud.

Kaolin bruges som  kropsmaske

Kaolin ler er effektivt til at rense huden samt plejer og heler den. Derfor bliver det hvide kaolin brugt som kropsmaske. Den blødgør og giver en sund hud, da den stimulerer blodcirkulationen i huden.

Sådan  bruger du kaolin ler som ansigtsmaske ?

Sådan laver du din egen lermaske af vores kaolin ler:

2 tsk. kaolin ler

2 tsk. vand eller rosenvand

2-3 dråber æterisk olie.

Fremgangsmåde

  1. Hæld det tørre ler i en skål.
  2. Tilføj vand eller rosenvand og æterisk olie.
  3. Rør rundt indtil masken har samme konsistens som creme. Tilføj mere vand, hvis der er behov for det.

Påfør masken i et tyndt lag i hele ansigtet. Undgå dog øjenomgivelserne. Lad masken sidde indtil den er tør, ca. 20-30 min. Vask masken af med varmt vand. Afslut med at skylle ansigtet i koldt vand for at lukke porerne. Brug den toner du plejer at bruge og derefter dag-natcreme.

 

Find vores hvidt kaolin ler i vores webshop :
https://www.naturelle.dk/