Manssa te - afrikansk te energigivende og menstruations te

Manssa te -  afrikansk te energigivende og menstruations te

Manssa te  er den rette  drik  at indtage en uge før din menstruation og hele menstruationsperioden. Det er en te som indeholder en høj procent af jern.  De fleste kvinder mangler jern på grund af menstruation, teen er en naturlig måde at styrke blodet og tilfører tilstrækkelige mængder af jern til kroppen, så man ikke ender med blodmangel. Manssa teen bliver anvendt af afrikanske kvinder under menstruationsperioden eller når de mangler jern.

Teen lindrer ligeledes menstruationssmerter og større blødning under menstruation. Naturelle.dk sælger teen på nuværende tidspunkt i stængerform, så du selv kan koge den op  og hælde den i din termokande og tage med på arbejde eller i anden sammenhæng for at drikke den. Pakken indeholder 24 stænger. Man bruger 2 stænger med 1 liter vand, som man koger op i 10 minutter. Teen afgiver rød farve. Teen har næsten ingen smag. Det er så nemt og  behagelig at drikke den. I Afrika bliver Manssa te også givet til babyer og småbørn for at styrke deres blod i en ung alder. 

Jeg synes der er noget særligt i at man selv sørge for at  koge sin te og lave en stor portion af det, så man kan drikke det dagen igennem. Man har indsigt i, hvad man drikker, da man får teen fuldstændig, som den ser, uden at den er  blandet med andre te eller andre ting. Jeg er selv så træt af at købe te som er fyldt med forstærkende duft,og  alt andre ting som er fuldstændig unødvendige for teen. Når man koger en te op får man også alle de nødvendige næringsstoffer ud af teen. Effektiviteten vil også være anderledes end de teer vi blot kommer 5 minutter i vand. 

Manssa te finder man i de fleste afrikanske kvinder skabe, hvor de koger den op hver morgen og drikker den, inden de starter deres gøremål. 

Teen giver også energi, da den styrker blodet og giver det den rette næring til kroppen.  Det er afgørende, at man støtter kroppen med de rette kosttilskud, for den bliver ved med at være stærk for at hjælpe en til at udføre de daglige gøremål.

Du kan drikke teen med sukker eller citron  for at give den smag hvis du lyster. Ellers er det helt fint at drikke teen som det er. Den naturlige smag af teen er så fint og behagelig at drikke. Alle kan drikke den uanset alder. 

Husk at fortælle venner eller bekendte som kunne få gavn af Manssa te. Alting bliver bare meget bedre når man deler det med andre mennesker.