Shea Delux er fugtgivende og helende salve til hudpleje - topkvalitet koldpresset luksus sheasalve

Shea Delux fra Naturelle.dk er en naturlig salve som plejer og heler hud, hår,og hånd

Shea Delux salve  er et naturligt, effektivt og allround produkt, som gør underværker for din hud og dit hår. Uanset om du lider af tør hud, strækmærker eller tørre læber, er Shea Delux et nødvendigt produkt til din skønhedsrutine. Så hvorfor ikke lade dette naturlige guld fra det afrikanske kontinent berige din daglige pleje? Prøv sheasalve i dag og mærk forskellen selv!

Shea Delux er en økologisk sheasalve, koldpresset fra topkvalitets sheanødder. Denne luksuriøse og autentiske salve plejer og heler  huden på en unik måde. Shea Delux er håndlavet og har en naturlig duft, der bringer naturen ind i din daglige hudplejerutine.

Salven er en rig kilde til vitamin A, E og F, som bidrager til at forhindre tidlige aldringstegn og giver huden elasticitet. Shea Delux er ideel at have med på farten, så du altid kan forkæle din hud. Massér den ind i dine hænder for at blødgøre og fugte dem, brug Shea Delux i ansigtet for at genoplive træt hud, eller anvend den på hele kroppen efter behov. Sheasalven er meget koncentreret, så du skal kun bruge en lille mængde på din hud ad gangen.

Shea Delux  er et nødvendigt produkt, som bør være en del af enhver hudplejerutine. Vores økologiske sheasalve  er koldpresset fra topkvalitets-sheanødder og er kendt for sine enestående helende egenskaber. Shea Delux har en  naturlig duft og luksuriøs konsistens, og plejer huden og efterlader den silkeblød og velplejet.

Brug Shea Delux  til at massere det ind i hænderne for at blødgøre og fugte dem, eller anvend det i ansigtet for at genoplive træt hud. Du kan også forkæle hele din krop med vores rige sheasalve, det er ideel til at pleje tør hud og give næring til huden.

Studier viser, at sheasmør er effektivt mod en række hudproblemer såsom tør hud, solskader og eksem som psoriasis.

Derudover kan det hjælpe med at forebygge og behandle strækmærker under graviditet, lindre hududslæt og insektstik samt mindske synligheden af appelsinhud, strækmærker, mørke pletter og rynker. Sheasmør er også nyttigt mod hårskæl og hårtab, og det forbedrer hudens elasticitet og fremme en sund hud tone.

Det er ideelt før og efter træning for at lindre og pleje træt hud samt til massage for at reducere muskeltræthed.

Shea Delux kan også bruges som intimsalve og er også kendt for at være effektiv til at massere brystområdet for at  forebygge hængende bryster.

Endelig fungerer det som en mild og nærende babysalve rig på vitaminer og beskyttende fedtstoffer, der beroliger og beskytter sart hud.