Vil Du Holde Din Hud Lækker, Ung Og Uden Strækmærker?

Vil Du Holde Din Hud Lækker,  Ung Og Uden Strækmærker?
Forkæl din ansigtshud og krop med Naturelle Black Soap. Naturelle.dk tilbyder fantastiske Black Soaps til personlig pleje. Vores Black Soaps er blandt de bedste på markedet. Du kan købe Black Soaps fra vores hjemmeside i flere varianter. Vi har sæben i ansigts-, krop- og intimpleje.

Der findes mange forskellige typer af Black Soap på markedet. Det du skal være opmærksom på er, at den autentiske afrikanske sorte sæbe har farven BRUN og ikke SORT selv om man kalder den Black Soap.

De sorte sæber på markedet som har farven sort er ikke de autentiske afrikanske sorte sæber.

Vores autentiske afrikanske sorte sæbe ( Black Soap) indeholder ingredienserne sheasmør, kakaosmør, kokosolie, palmeolie, palmekerneolie og kakaopulver. Læs om ingredienserne i afrikansk sort sæbe

Vores autentiske sorte sæbe indeholder ingen parfumer, konserveringsmidler, eller andre tilsætningsstoffer. Når du køber vores sorte sæbe får du et rent produkt fyldt med næring der plejer og heler din hud.

I flere århundreder har det afrikanske folk anvendt sort sæbe til personlig pleje. Sæben er effektivt mod hudlidelser. Den er et effektivt våben mod akne, bumser eller eksem. Ved brug af den autentiske afrikanske sæbe vil du opnå det perfekte hudbillede med en fin, glat, spændstig og ren hud med en smuk glød.

Brug vores autentiske sorte sæbe til kropspleje som kur under graviditet
Den autentiske sorte sæbe bliver også anvendt som kur under graviditeten.

Mange gravide kvinder bruger sæben som kur under og efter graviditeten for at undgå tør hud, strækmærker og andre hudirritationer, der opstår under graviditeten på grund af hormonelle forandringer i kroppen. Ved brug af afrikansk sort sæbe under graviditeten opnår du en dejlig, lækker og blød hud under hele din graviditet. Udover en smuk hud beskytter du både dit kommende barn og dig selv mod farlige kemikalier, da autentisk sort sæbe er et 100% naturligt produkt uden parfumer, konserveringsmidler og tilsætningsstoffer.

Naturelle sort sæbe til babypleje
Vidste du, at man i mange afrikanske lande foretrækker at vaske babyer med den autentiske sorte sæbe?

I mange lande i Afrika mener man stadig, at den autentiske sorte afrikanske sæbe er den bedste sæbe at vaske nyfødte med. Da sæben har så meget næring og vitaminer der gavner den følsomme babyhud. Man skal bruge en blød natursvamp som alternativ til vaskeklud, da det kan være mildere for sart hud…

På Naturelle.dk tilbyder vi en special sort sæbe til babyhud - og kropspleje.

Sort sæbe til ansigtspleje
Al god ansigtspleje starter med rens, så du bør have et godt renseprodukt, der renser mildt og effektivt.

Afrikansk sort sæbe til ansigtspleje gør the cleaning job for dig med sikkerhed. Sæben renser, plejer og heler din ansigtshud, samt er den uden konserveringsmidler, parfumer eller tilsætningsstoffer. Dit ansigt er dit image udadtil. Giv det det bedste fra naturen...

Sort sæbe til kropspleje
Vil du holde din hud lækker, ung og uden strækmærker?

Med afrikansk sort sæbe til kropspleje får du en lækker og stram hud med garanti.

Sæben har været afrikanske kvinders skønhedshemmelighed i flere århundreder. På Naturelle.dk tilbyder vi den autentiske afrikanske sorte sæbe i absolut højeste kvalitet.

Sort sæbe til intimpleje
Intimpleje er en vigtig velvære i dagligdagen. På Naturelle.dk har vi en mild, naturlig sort sæbe du kan bruge til intimpleje. Sæben plejer intimmiljøet.

Denne sæbe er skønhedshemmeligheden for mange afrikanske kvinder. Sæben er fantastisk til at pleje intimmiljøet og fjerner dårlig lugt. Det er meget vigtigt at pleje den sarte hud og at have en afbalanceret og sund intimhygiejne. Denne sæbe beskytter intimmiljøet og holder skedeåbningen stram og ren.